Led voordeel kortingscode

Led voordeel kortingscode

Led voordeel kortingscode e bent toe aan het vervangen van de gloei- of halogeenlampen en je wilt ook nog eens besparen op je energiekosten? Dan moet je toch eens een kijkje nemen bij Ledvoordeel.nl. Dit Tilburgse bedrijf is gespecialiseerd in LED-verlichting en in de webwinkel kan je terecht voor LED-spots, LED-lampen, LED-buitenverlichting, LED-TLverlichting, LED-strips en LED-trafo's.

Uitgebreide voorlichting en informatie

LED-verlichting is tegenwoordig zeer populair vanwege het zeer lage energieverbruik en de zeer lange levensduur (tot tienduizenden branduren!) van de lampen. De LED-lampen kunnen zonder probleem direct in de bestaande (gloeilamp)fitting geplaatst worden. Ook halogeenlampen kunnen zonder problemen door de LED-lamp vervangen worden.
In de webshop Ledvoordeel.nl wordt je werkelijk zeer goed en uitgebreid ingelicht en voorgelicht over de mogelijkheden van de LED-verlichting. Een duidelijke menustructuur brengt je zonder omwegen naar de lamp die je zoekt. Wil je bijvoorbeeld je Tl-buizen vervangen, klik je op LED-TL en binnen deze categorie kan je snel je keuze maken met behulp van een menustructuur.
Ledvoordeel.nl heeft bij elke lamp een zeer uitgebreide documentatie met productomschrijving en technische informatie. Tevens wordt voor elk product aangegeven hoeveel energie je op jaarbasis bespaart en dus in hoeveel tijd je de aanschafwaarde van de lamp kunt terugverdienen.

Bestellen en orderafhandeling

De bestelprocedure bij Ledvoordeel.nl verloopt snel en soepel. Om in deze webwinkel te kunnen kopen hoef je geen account aan te maken, het invullen van factuur- en verzendadres is voldoende. Betalen is mogelijk via iDeal (via uw bank), PayPal en bankoverschrijving. Bedragen tot € 250,- kunnen tot 14 dagen achteraf betaald worden met Klarna. Hiervoor wordt echter €1,95 in rekening gebracht.
Standaard geeft Ledvoordeel een garantie van 2 jaar op alle producten. Indien je om een of andere redenen niet tevreden bent over het product, bijvoorbeeld de lichtkleur is niet als verwacht, dan kan je het product binnen 30 dagen retourneren.

Zoals zij zelf zeggen: “Ledvoordeel.nl heeft voor alle lampen een geschikte vervanger in het assortiment, zodat je ten alle tijden je bestaande lamp kunt vervangen!”

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen