Laptopverpakking kortingscode

Laptopverpakking kortingscode

Laptopverpakking kortingscode Laptopverpakking.nl is een webshop die tassen en accessoires voor laptoppen verkoopt.
Je vind hier veel laptoptassen in verschillende soorten en in verschillende merken. Zo vind je er trolleys, schoudertassen en zelfs rugzakken voor laptoppen. Je kunt een product bestellen in maat en op merk. Laptopverpakkingen.nl is een onderdeel van het bedrijf 2Hills Ecommerce. De webshop staat bekend om zijn transparantie, zijn klantenservice en zijn gebruiksgemak. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort.

Betalen
Bij laptopverpakkingen.nl kunt u betalen via IDeal, via acceptgiro (AfterPay), via creditcard, middels een bankoverschrijving of met PayPal. Afterpay kan alleen gebruikt worden bij bestellingen met een omzetwaarde tot 150 euro.

Bezorging en verzending
Als je voor 19.00 bestelt, dan wordt de bestelling de zelfde dag nog verzonden. Dan heb je het product of de producten over het algemeen de volgende dag thuis liggen.
Bij de betaalmethode bankoverschrijving (vooraf betalen) moet je rekening houden met 1 á 2 dagen vertraging. Dit omdat de banken het geld eerst moeten verwerken naar de rekening van laptopverpakkingen.nl en dit neemt tijd in beslag. Briefpost en pakketpost wordt verstuurd door PostNL. Als de bestelling naar het buitenland moet komt het altijd via de pakketpost. Mocht je een pakket krijgen, krijg je er een Track & Trace code bij. Daarmee kun je kijken waar het pakket op het moment is. Verzendkosten kosten 1,95 ongeacht de bestelling prijs en het gewicht. Buitenlandse bestellingen kosten 4,95 aan verzendkosten. Je mag je bestelling ook ophalen in Amersfoort.

Klantenservice
De klantenservice is elke werkdag van 09.00 - 19.00 bereikbaar op het nummer 033-8200389. Je kunt ook een mail sturen naar info@laptopverpakking.nl. Ze staan erom bekend dat ze een goede klantenservice hebben.

Ruilen en retourneren
Mocht je niet tevreden zijn met je bestelde product, dan kun je het retourneren of ruilen. Je hebt na ontvangst 30 dagen bedenktijd. Wil je een product ruilen kun je contact opnemen met de klantenservice (alinea hierboven).

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen