Lamor kortingscode

Lamor kortingscode

Lamor kortingscode Ben jij op zoek naar een spannende outfit voor een leuk feestje, dan moet je kijken bij Lamor.nl

Van jurk tot schoenen en alles daar tussen in is beschikbaar bij Lamor. Voor in de zomer zijn er een flink aantal bikini's verkrijgbaar. De meeste kledingstukken zijn ook in grotere maten tot XXXL. Verder is het aanbod korsetten zeker de moeite waar om eens te bekijken.

Voor veel feesten waaronder Sensation en Mysteryland geldt een dresscode. Bij Lamor vindt je in de stijl van de dress code leuke items. Heb jij binnenkort een leuk feestje of wil je jouw vriend verrassen? Er is ook een showroom in Haarlem waar je de spullen kunt bekijken en gelijk meenemen. Om jouw outfit af te maken kan je een leuk hoedje kopen. Als je wat wilt vragen aan de klantenservice kan dat middels de live-chat. Bij elke categorie kan er gefilterd worden op onder meer kleur, prijs, maat en merk. Binnen een handomdraai vindt jij een leuke outfit voor een uitdagend feestje. Indien er een Lamor kortingscode is gevonden dan zal je hem hieronder vinden.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Lamor
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Lamor

  Met de kortingscode Lamor krijgt u vijftien procent korting op alle kleding van het merk Soleil. Mooie kleding met leather look tegen een zacht prijsj..