Label54 kortingscode

Label54 kortingscode

Label54 kortingscode Label54 is een online kledingshop die al bestaat sinds 2005. In het verleden heeft Label54 de prijs gewonnen voor beste webshop van het jaar. Je vindt er de coolste kleding voor allerlei aangelegenheden. Kleding waarin je gezien mag worden. Er zijn meer dan 100 merken aanwezig, dus ook jouw stijl is er te vinden. Betrouwbaarheid en goede service staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Het online kopen van kleding wordt op deze manier een feestje. Bestel jij vandaag, dan is de kans groot dat je de kleding morgen al kan dragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste toegevoegde collecties volg ze dan op de sociale media. Het is geen enkel probleem om jouw kleding terug te sturen naar het magazijn. Al jouw bestellingen worden met SelektVracht.
Bij Label54 zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Op de homepage kan je een selectie maken en je wordt direct doorgestuurd naar het juiste gedeelte. Daar vindt je ook de last arrivals voor de laatste trends op mode gebied. Het assortiment bestaat uit onder meer broeken, t-shirts, truien, vesten en schoenen. Merken die je kunt kopen zijn DEPT, Ben Sherman, G-star Raw en G-sus. Ben jij een voetbalfan bekijk dan het leuke merk Copa, met originele kleding. Als jij jouw kleding bestelling wilt annuleren dan kan dit binnen 48 uur, voorwaarde is wel dat het pakket nog niet verzonden is. Bel hiervoor met het gratis telefoonnummer van Label54. Je kan altijd gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
Bij Label54 voert u de kortingscode in tijdens het afrekenen van jouw gevulde winkelwagentje. Als wij een Label54 kortingscode 2013 vinden zullen wij deze op onderstaande pagina plaatsen. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt automatisch een kortingscode label54 2013 toegezonden. U kunt zich inschrijven onderaan op de site van Label54. Bekijk ook eens de prijsvragen die georganiseerd worden met onder meer kans op een gratis Samsung Galaxy.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen