Kras actiecode

Kras actiecode

Kras actiecode Kras reizen is een reisaanbieder die al meer dan 90 jaar bestaat. U heeft de keuze uit meer dan 1900 verschillende soorten vakanties. Het hoofdkantoor kunt u vinden in Ammerzoden in Noord-Brabant. U kunt daar langsgaan voor een boeking maar stukken gemakkelijker gaat het via de website van Kras. Aan de linkerkant op de website van Kras kunt u vrij zoeken op naam, handig als u al weet waarheen uw reis gaat. Wilt u met een grote groep reizen dan kan er een vakantie op maat worden gemaakt, neem daarvoor contact op met Kras. Als u zelf een reisverslag instuurt van een van uw vakanties maakt u kans op een reischeque ter waarde van 100 euro. U kunt ook ter inspiratie reisverslagen lezen van andere mensen. Enkele dagen per jaar zijn er ook de Kras info dagen, waar u over diverse landen en bestemmingen informatie kunt inwinnen. Lees alle voordelen op de site van Kras vakanties.
Er is een veelzijdig aanbod vakanties naar diverse landen verspreid over de wereld. U kunt kiezen voor een overnachting dicht bij huis maar ook een fantastische cruise die u over de hele wereld brengt. Ook zijn er speciale reizen beschikbaar zoals onder meer de culinaire arrangementen. Ook populair zijn de speciale Andre Rieu arrangementen inclusief kaarten en hotelovernachting. U betaalt veilig online en omdat Kras is aangesloten bij de anvr en sgr is uw boeking altijd veilig.
De klantenservice van Kras is op diverse manieren te contacteren. U kunt bellen (15 cent per minuut) of een email sturen. De klantenservice is 6 dagen per week geopend met wisselende openingstijden. Voordat u de klantenservice belt, bekijk de veelgestelde vragen, misschien staat u vraag er wel tussen. U kunt hier ook het actuele aanbod vacatures van Kras reizen bekijken.
Bij Kras reizen wordt een kortingscode ook wel actiecode genoemd. Bij het boeken vindt u een vakje op het formulier waar u de actiecode kunt invullen. Er zijn regelmatig prijsvragen op het internet waar u een actiecode kras kunt vinden. Aan trouwe klanten worden soms actiecodes gegeven via de mail geldig op bijvoorbeeld de lezersreizen. Ook op de homepage van Kras worden weleens actiecodes weergegeven voor een specifieke vakantie. Als wij een Kras actiecode vinden zullen wij hem hieronder plaatsen. Tot die tijd kunt u het Facebook en Twitter account van Kras in de gaten houden of u abonneren op de nieuwsbrief van Kras reizen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen