Koopjedeal kortingscode

Koopjedeal kortingscode

Koopjedeal kortingscode Unieke producten voor een fantastische prijs!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van unieke deals op het gebied van mode, lifestyle en elektronica? Dan is www.koopjedeal.nl iets voor jou. Koopjedeal biedt voor ieder wat wils: van modieuze schoenen en sieraden tot aan elektronische gadgets.

Opgelet, iedere dag nieuwe aanbiedingen!
De kracht van Koopjedeal is dat ze naast een ruim assortiment aan uiteenlopende producten iedere dag een nieuwe 24-uurs deal hebben. De inkopers van Koopjedeal gaan dagelijks zorgvuldig voor jou op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding. Doordat ze groot inkopen, kunnen ze de producten altijd tegen een veel lager bedrag dan in de winkel verkopen. Koopjesdeal biedt alle producten namelijk met minimaal 50% korting aan. Zo kun jij iedere dag profiteren van de scherpste prijzen.

Nog meer mooie acties!
Koopjesdeal is ontzettend blij met al haar klanten en daarom hebben ze iets bedacht om jou te belonen! Ze biedt haar klanten namelijk een interessante spaaractie aan. Op verschillende manieren kun je voor actiepunten sparen die je kunt inzetten bij je volgende aankoop. Voor iedere euro die je uitgeeft bij Koopjesdeal ontvang je direct twee actiepunten. Ben je nog geen lid van Koopjesdeal? Dan ontvang je direct 50 gratis actiepunten wanneer bij jouw registratie. Ook kun je vrienden uitnodigen lid te worden. Kopen zij iets, dan ontvang jij 25 punten. Mooi meegenomen toch?

De klant is koning
Dat de prijzen laag liggen wil natuurlijk niet zeggen dat de service ook laag ligt. In tegendeel juist! Koopjesdeal vindt het erg belangrijk dat ze gewaardeerd wordt door haar klanten. Bij vragen of klachten kun je gemakkelijk contact opnemen via de website. Ook voorziet Koopjesdeal haar producten van uitgebreide, duidelijke informatie en specificaties. Daarnaast staat bij iedere deal precies aangegeven wanneer deze verzonden wordt. Op deze manier weet je als klant waar je aan toe bent. Valt het product toch tegen? Dan kun je deze binnen 7 dagen gewoon retourneren. Je krijgt dan het hele aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort op je rekening.

Kortom, reden genoeg om iedere dag een bezoek te brengen aan www.koopjedeal.nl!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen