Kofferonline kortingscode

Kofferonline kortingscode

Kofferonline kortingscode Alle soorten koffers en tassen koop je natuurlijk bij Kofferonline.nl Je kunt hier terecht voor stevige rug- en reistassen, trolleykoffers, maar ook voor beschermtassen voor al je pasjes. De laatste draag je bij je als een portemonnee; je kunt deze heel gemakkelijk openmaken door middel van het bandje met drukknop. Daarbij past de Cardprotector op alle plaatsen waar je je portemonnee ook kwijt kunt.
Dacht je dat je voor je eigen kinderen of je neefjes en nichtjes al uitgekeken was voor een leuke tas? Kijk eens op de website van Kofferonline.nl en laat je verrassen door de vrolijke printen en kleurencombinaties. Voor meisjes zijn er zowel tassen met een lieve uitstraling als die met een stoerdere print. De kleuren zijn roze, maar ook donkergroen, gestreept en met een humoristische afbeelding erop.
Zoek je een opvouwbare rugzak, die je meeneemt als reservetas en zeer gemakkelijk op je schouders leunt; nooit te zwaar dankzij de ergonomische vormen. Ook Kofferonline heeft deze rugtas en wel in vijf verschillende kleurvariaties. Rugzakken voor je laptop zijn er ook te vinden of een casual rugzak, die losjes over je schouders kunt hangen. Of wat dacht je van een rugzak voor je schoolboeken? Hierin vind je genoeg variatie; de meeste rugzakken zijn tegenwoordig gemaakt van stevig materiaal, waardoor je niet ongerust hoeft te zijn voor eventuele rug- en schouderklachten.
In merken is er ook genoeg te vinden bij Kofferonline.nl Je vindt er producten van Samsonite, O'neill en Converse. Maar ook Dutch Mountains, Lief en Blond Amsterdam staan op de kaart bij Kofferonline.nl Waar Samsonite staat voor stevigheid voor het meenemen van apparatuur zoals je laptop, staat Blond Amsterdam voor humoristisch, zoet en zacht.
Kofferonline.nl verkoopt niet alleen koffers en tassen. Zij voorzien je ook in de enige echte stormparaplu, die gewoon blijft staan zoals deze hoort bij harde wind! De Senz Stormparaplu is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Aan de zakelijke kant is ook gedacht, al vind je bij de producten van Samsonite ook al stevigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je klikt op het tabblad Business, dan vind je nog veel meer mogelijkheden op zakelijk gebied. Denk maar eens aan een praktische trolley wanneer je veel onderweg bent, met de trein bijvoorbeeld!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen