Klein en stoer kortingscode

Klein en stoer kortingscode

Klein en stoer kortingscode Klein en stoer dat zijn twee woorden die ons typeren. Op de website van klein en stoer vindt je de stoerste baby- en kinderkleding voor een mooie prijs en voor lage bezorgkosten in Nederland en Belgie. Sinds mei 2012 maakt klein en stoer handgemaakte accessoires je kunt hierbij denken aan originele kraamcadeau's.
Naast baby- en kinderkleding levert klein en stoer ook speelgoedkisten op maat gemaakt en kinderstoelen.

Klein en stoer heeft allerlei verschillende merken voor baby- en kinderkleding voor zowel jongens als meisjes vanaf maar 56 tot en met 152 waardoor het aanbod groot is. De kleding van klein en stoer wordt omschreven als stoer en hip met kwaliteit.

Voor speelgoed ben je bij klein en stoer ook aan het juiste adres. Je kunt hierbij denken aan knuffels, rugzakjes en rammelaars. Met deze speelgoed geef je je kind de speeltijd van zijn of haar leven.

Klein en stoer is duurzaam en hergebruikt hout. De meubels die klein en stoer levert zijn van oud sloophout gemaakt. Deze meubels zijn ideaal om in je huis een authentieke sfeer te creëren.

verlang jij ook naar een opgeruimde kamer?
Klein en stoer maakt speelgoedkisten passend bij elk interieur. Deze kisten zijn ideaal om al het speelgoed van je kind in te doen. Op deze manier heb je het speelgoed van je kind binnen no-time opgeruimd.

Als je de kleding voor vijf uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden naar je huis. Klein en stoer houdt ven persoonlijke aandacht, daarom krijg je bij elke bestelling een cadeautje met een handgeschreven kaartje en worden alle vragen binnen een uur behandeld.

Kortom,heb je zin om lekker op de bank met een kop thee kleding, meubels, speelgoed en accessoires voor de kleine te kopen? Dan is klein en stoer perfect voor jou en je kind. Wij zien graag je bestelling tegemoet.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen