Kidzunderwear kortingscode

Kidzunderwear kortingscode

Kidzunderwear kortingscode Kidzunderwear.nl verkoopt badmode, nachtmode en ondergoed voor kinderen. De maten van de artikelen lopen van maat 24 tot en met maat 188. Daarnaast zijn er Bh's van cup AA t/m B verkrijgbaar. De webshop heeft onder andere bekende merken als Calvin Klein en Björn Börg in zijn assortiment.

De webshop verkoopt artikelen in verschillende prijsklassen, maar let erg op de kwaliteit van de producten. Kidzunderwear.nl streeft er naar en onderscheidt zich door ondergoed voor het hele gezin (kinderen tot en met zestien jaar) op één website verkopen.

Navigeren
vanaf de hoofdpagina zijn producten te zoeken op geslacht (jongens, meisjes en unisex) , soort en merk. Daarnaast is het mogelijk om te surfen naar diverse aanvullende informatie over de webshop en de producten.

Product categorieën
De webshop verkoopt badmode , nachtmode ,ondergoed en enkele andere artikelen.

De badmode die in de webshop te vinden is bestaat uit badjassen, badpakken, bikini's, zwembroeken en zwemkleding De nachtmode in de webshop is verdeelt in een algemenere categorie nachtkleding en pyjama's . Het ondergoed kunt u vinden in basics, bh's en topjes, boxershorts, slips en thermo ondergoed.

Daarnaast verkoopt de webshop artikelen in de categorieën jassen , organic cotton , regenlaars, setjes, shirts, sweaters en vesten en trainingsbroeken. Voor de allerkleinsten zijn er tevens boxpakjes en rompers.

Merken
Kidzunderwearshop verkoopt onder andere de bekende merken Björn Borg, Brunotti, Diesel en Calvin Klein.
Daarnaast heeft de webshop Baby Bakery, Bengh, Bor*z, CeLaVi, Lief, Muchachomalo, Chicamala – Muchachomalo en ej sikke lej in zijn assortiment.
Puk Design, Petit elephant, Sanetta, Schiesser, Steiff, Streep en Co, Ten Cate, the Dutch Design Bakery en Zeeenzo zijn ook op de website te vinden.

Levertijd
De bestellingen van Kidzunderwear.nl worden meestal binnen twee werkdagen geleverd. Het is ook mogelijk de bestelling op te halen uit Mijdrecht.

Betalingsmethoden
Betalen kan per creditcard, ideal, paypal en mini tix, overschrijven is ook mogelijk.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen