Kaldi kortingscode

Kaldi kortingscode

Kaldi kortingscode Met de ontwikkelingen van het internet, zien we steeds meer bedrijven die een webshop openen. Ook Kaldi heeft een koffie en thee webshop geopend. De koffie en thee speciaalzaak heeft vele vestigingen verspreid over China, Nederland en Belgiƫ, maar heeft inmiddels dus ook besloten om haar producten via het web aan te bieden. Op deze wijze kunt u de koffie gemakkelijk en snel in huis halen.

Ruim assortiment
Bij Kaldi Koffie & Thee kun je alles online bestellen wat met koffie te maken heeft. Allereerst kun je natuurlijk koffie en thee in allerlei soorten, smaken en hoeveelheden bestellen. Het is echter ook mogelijk om Espressomachines van bekende merken als Philips en Bosch te bestellen, naast de vele andere merken Espressomachines die in de webwinkel te vinden zijn. Verder heeft de webshop ook nog reinigingsmiddelen te koop, waarmee je jouw koffiezetapparaat grondig kunt reinigen en schoon kunt houden. Tot slot kunnen natuurlijk ook de lekkernijen die bij de koffie of de thee horen niet ontbreken. zo kun je lekkere koekjes of chocolade bestellen, maar ook siroop of likeur dat lekker is bij de koffie. De mogelijkheden bij deze webshop met betrekking tot koffie en thee zijn eindeloos. Ook zet Kaldi Koffie & Thee elke maand de beste aanbiedingen voor je op een rijtje en geven ze je enkele tips wanneer je een cadeau aan iemand wil geven.

Servive en contact
Over de service hoef je jezelf in ieder geval niet druk te maken bij deze webshop. Dankzij het feit dat er al vele winkels van Kaldi bestaan, zijn ze in staat om jouw als klant op maat te bedienen. Zo hoef je vanaf een besteding van 50 euro geen verzendkosten te betalen en wordt je bestelling gegarandeerd binnen drie dagen geleverd. Ook is het erg gemakkelijk om contact op te nemen met een medewerker. Je kunt contact opnemen via email, maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar een van de winkels bellen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen