Just Carpets kortingscode

Just Carpets kortingscode

Just Carpets kortingscode Winkelen bij Justcarpets.nl

Kwalitatief maatwerk
Een echte autoliefhebber wil ook graag een mooie passende automat in zijn auto hebben. Een mat die van hoge kwaliteit is en op maat is gemaakt. Dan zit je bij Justcarpets.nl goed. Zij maken de automatten zelf met de hand en deze zijn van hoge kwaliteit. Zij leveren maatwerk!

Elke auto zit anders in elkaar wat betreft de indeling. Daarom is het belangrijk dat er maatwerk bij komt kijken voor een mooi resultaat. Op basis van het automerk, type en het bouwjaar weten zij dus precies welke mat er geschikt is voor jouw auto. Ongeacht het merk, zij garanderen voor 100% een juiste pasvorm voor jou te hebben. Voordeel hiervan is dat de matten niet gaan schuiven, ook doordat er bij elke set automatten een passend bevestigingssysteem zit.

Diverse automatten
Je kan kiezen uit drie diverse matten sets per auto. Hun standaard mat is de Naaldvilt. Mocht je iets meer een luxe mat willen hebben, dan kan je kiezen voor de Velours mat of de Luxe Velours. Dit is een mat met een poolhoogte van 0,8 centimeter en kan wel wat hebben voor langere tijd!
Op hun site kan je een mat uitkiezen. Je kan dan hun navigatie gebruiken om je type auto te selecteren. Kijk je ook gelijk even naar de pasvorm en kan je kiezen uit diverse automatten sets.

Klantenservice
De service bij Justcarpets.nl is ook uitstekend. Zo kan je met alle vragen bij hun terecht. Ook als jouw type auto niet in hun database staat. Ze gaan dan gelijk kijken wat ze voor je kunnen regelen.
Mocht de kwaliteit tegenvallen of de pasvorm toch niet goed zijn, heb je recht op geld terug. Gewoon ruilen kan echter niet, omdat het op maat gemaakt is.
De verzendkosten zijn ook niet hoog, namelijk 5,75 euro en ook vanuit Belgiƫ kan er besteld worden.

Betaalmogelijkheden
Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij Justcarpets.nl, namelijk:
- Ideal
- Visa
- Maestro
- Mister Cash
- Mastercard
- Achteraf betalen per factuur

Wie kwaliteit wil voor zijn auto, zit goed bij Justcarpets.nl

Tip! Ze verkopen ook cadeaubonnen!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen