Jeans and Fashion actiecode

Jeans and Fashion actiecode

Actiecode Jeans And Fashion Jeansandfashion is een online modewinkel voor zowel hem als haar. Bekend van onder meer radio commercials op 538. Enkele bekende merken die verkocht worden zijn G-star, Replay en Diesel. Daarnaast zijn er nog veel merken verkrijgbaar, het assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste trends van het jaar. Naast kleding vindt je er ook zaken als tassen, riemen en sieraden. Jeansandfashion is in het bezit van het thuiswinkel keurmerk. Je kunt op verschillende manieren betalen waaronder achteraf betalen per acceptgiro. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen bij de vestiging in Valkenswaard. Het telefoonnummer van Jeans and fashion en de retour procedure wordt allemaal uitgelegd op de site. Nadat je besteld hebt kan je middels het track and tracé systeem jouw bestelling tot aan je deur volgen.
Indien je een bestelling retour stuurt ontvang je het geld binnen 5 dagen terug op jouw rekening. Lees ook de reviews en kijk wat andere klanten over deze online mode winkel te vertellen hebben. Wil jij het allernieuwste assortiment zien bekijk dan het kopje Nieuw. Speciaal voor de spijkerbroek liefhebbers onder ons is er een aparte categorie jeans. Je kunt jouw bestelling ook ophalen bij een van de Kiala punten door heel Nederland. De verzendkosten verschillen per bestelling per afhaalpunt, bekijk een overzicht hiervan op de speciale verzendkosten pagina. Heb je een vraag, blader dan eerst eens door de veelgestelde vragen betreffende Jeans and Fashion. Vaak vindt je hier al een antwoord en hoef je niet te bellen of te mailen.
De kortingscode wordt bij Jeans and Fashion ook wel actiecode genoemd. Hebben wij een actiecode Jeans and Fashion gevonden dan zullen wij dit hier laten weten. Heb jij zelf een Jeans and Fashion actiecode gevonden of gekregen deel hem dan met anderen. Is er geen actiecode Jeansandfashion 2013 gevonden wacht dan tot het weer sale is en krijg sowieso tot 70% korting op vele artikelen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je een seintje wanneer het zover is en ook het laatste mode nieuws in jouw mail.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen