itunes korting

itunes korting

itunes korting 2015 iTunes van Apple is de eenvoudigste manier om te genieten van de muziek, films, serie, apps en boeken die je al bezit en ze te ordenen en het laat je eveneens toe om nieuwe aan te kopen. De iTunes speler bewaart al je films, muziek en series op één plaats. In plaats van door stapels cd’s te moeten gaan, kun je ze eenvoudig importeren naar iTunes en snel door je hele collectie gaan. Je kunt alles organiseren op de manier die je zelf kiest en gemakkelijk naar een van je andere apparaten sturen.

Itunes korting voor de maanden Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December 2015.

Met iTunes is het eenvoudig om al je muziek te organiseren. Elke song of elk album dat je koopt via iTunes gaat meteen in je muziekbibliotheek. En wanneer je cd’s importeert, voegt iTunes automatisch de naam van de artiest en het album toe, samen met de cover van de cd. Met je collectie waaruit je kunt kiezen, kun je een playlist samenstellen voor elke gemoedstoestand of moment van de dag: van feesten tot gewoon chillen en zelfs voor in de fitnesszaal. Je kunt ook al je songs een score geven tot vijf sterren, zodat je later gemakkelijker je favorieten terugvindt.

Afspelen

Een simpele klik laat je genieten van je favoriete muziek, films en zelfs audioboeken. En dankzij Podcast-stations kun je al jouw favoriet podcasts organiseren en afspelen en ze tegelijkertijd synchroniseren met al je Apple-apparaten. Met iTunes LP kun je dan weer in songteksten duiken, video’s bekijken en nog veel meer. Wanneer je films bekijkt via iTunes, krijg je bovendien toegang tot allerlei extra’s zoals een blik achter de schermen, verwijderde scenes en interviews met cast en crew. Niet zeker welke muziek je wilt beluisteren? Laat de shuffle van iTunes dan voor jou beslissen. En wanneer je op je scherm wat ruimte wilt maken voor iets anders, dan kan dat door over te schakelen naar MiniPlayer. Koop ook in 2015 iets bij iTunes met korting.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen