Itsonline actiecode

Itsonline actiecode

Itsonline actiecode itsOnline.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van consumentenelektronica waaronder producten voor beeld en geluid, wassen en drogen, koelen en vriezen en nog vele andere producten. itsOnline.nl is al vele jaren actief en probeert zich te onderscheiden met de laagste prijzen en de beste garantie op de producten.

itsOnline.nl heft een zeer uitgebreid assortiment consumentenelektronica van enkele duizenden producten van alle populaire elektronica merken als Samsung, Sony, LG, Bosch, Electrolux, Philips, Princess en nog vele andere merken. Alle producten in de webwinkel zijn duidelijk omschreven en zijn voorzien van alle extra detail informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Tijdens het bekijken van een product kun je gelijk op dezelfde pagina al zien wat het gaat kosten om het product te laten bezorgen en hoe lang het gaat duren voordat je het product thuis kunt verwachten. Bij grote en zware producten als wasmachines en koelkasten bestaat tevens de optie om het bestelde product bij levering voor je uit te pakken en gelijk te installeren. itsOnline kan je oude apparaat dan ook gelijk gratis weer meenemen. Op alle producten in het assortiment zit standaard 3 jaar Nederlandse garantie.

Bestellen van een product op itsOnline.nl is gemakkelijk en binnen enkele klikken ben je aangekomen op het bestelformulier. Na het invullen van de adresgegevens is het mogelijk om zelf een leverdatum te kiezen waarop je het product wenst te ontvangen. Er zijn vele mogelijkheden om voor je bestelling te betalen op itsOnline.nl waaronder iDeal, creditcard, contant betalen bij aflevering of betalen met pin bij aflevering. Voor klanten uit Belgiƫ is het mogelijk om de bestelling te betalen met Mister Cash.

De webwinkel is aangesloten bij het Qshops keurmerk en is lid van de thuiswinkel organisatie. Dit geeft je de zekerheid dat de webwinkel zich aan alle algemeen geldende regels zal houden zoals bijvoorbeeld de wettelijk vastgestelde bedenktijd van 14 dagen.

De klantenservice van itsOnline.nl is via e-mail te bereiken en streeft ernaar om vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen