Intimobella kortingscode

Intimobella kortingscode

Intimobella kortingscode Op uw gemak lingerie uitzoeken? Neem eens een kijkje bij Intimobella.nl. Na ruime ervaring te hebben opgedaan met de in- en verkoop van lingerie, is Erica Colman gestart met Intimobella.nl. Hier kan je alles vinden op gebied van kwaliteitslingerie. Van corrigerende lingerie tot sexy lingerie voor de wat grotere maten, bij Intimobella heb je ruime keus. Deze webwinkel is niet enkel voor de vrouw, maar ook voor de man en de kinderen is er een ruim kwaliteitsaanbod aan ondergoed.

Kwaliteitsaanbod

Het is prettig winkelen bij Intimobella.nl. De webshop is overzichtelijk en helder vormgegeven. Het menu boven in het scherm leidt je direct naar de lingerie van jou keuze. Corrigerende lingerie? Zowel voor vrouwen als mannen, je kunt het hier gemakkelijk vinden. Ook is er gedacht aan de wat grotere maatjes. Zo is er bijvoorbeeld ruime keus uit smaakvolle sexy lingerie voor de wat grotere maatjes. Voor de koudere periodes is er ruim aanbod aan thermo ondergoed voor hem en voor haar.
Indien je opzoek ben naar lingerie van een bepaald merk, kun je dit via het menu snel vinden. Wil je niet het hele assortiment zien, maar gelijk weten of er voor jouw maat iets te krijgen is? Geen probleem, je kan ook op maat selecteren.
Ook voor de kinderen kan je hier terecht. Ruime keus uit kwaliteitsondergoed voor jongens en meisjes. Om het aanbod compleet te maken, heeft men ook nog een kleine collectie nacht- en huismode voor de vrouw en de man.
Tevreden, of misschien een opmerking? Bij elk product bestaat de mogelijkheid een review van het product te schrijven.

Makkelijk bestellen, snel in huis

Het bestellen bij Intimobella.nl gaat makkelijk en snel. Als er meerdere maten en kleuren beschikbaar zijn, worden deze getoond bij het bestellen. Ook is in het bestelscherm een maattabel beschikbaar waarbij staat aangegeven hoe je de maat moet nemen. Op deze manier ben je zeker dat je de juiste maat bestelt. Als je wilt afrekenen, kan dat eenvoudig in één scherm. Account aanmaken is niet nodig, maar misschien wel handig voor een volgend bezoek. Vul je gegevens in, kies de betaalwijze, controleer de bestelling nogmaals en bevestig. Binnen 48 uur worden de producten bij je afgeleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen