Internet Bikes kortingscode

Internet Bikes kortingscode

Internet Bikes kortingscode Ben je op zoek naar voordeel, in combinatie met deskundigheid en veel keuze? Kijk dan eens bij internet-bikes.com! Deze winkel draagt allereerst al het keurmerk voor betrouwbaarheid en verzekert jou dankzij dit certificaat dat je bij hun nooit achteraf zal worden verrast.

Een betrouwbare website alsook een betrouwbare webwinkel staat voor garantie. Wanneer je je online aangeschafte fiets wilt laten repareren, kun je in elk geval al terecht bij alle merkdealers in heel Nederland. Doordat internet-bikes.com contacten onderhoudt door heel Nederland, profiteer jij van deze service.

Ook kun je bij onderhoud terecht bij het speciale servicepunt van deze professionele fietswinkel. Dit servicepunt is gelegen in het centrum van Tilburg en is alle dagen, behalve zondag, geopend. Meedenken met hun klanten staat bij hun voorop. Zo maken zij jou als klant er bijvoorbeeld graag op attent eens per jaar je online aangeschafte fiets te laten nakijken op eventuele reparaties. Dat is niet om geld aan jou te kunnen verdienen, maar het gaat hun om jouw veiligheid!

Bij internet-bikes.com heb je een ruime keuze aan fietsen. Je kunt het bijna niet bedenken of zij hebben een dergelijke fiets te koop. Van bakfiets tot cruiser en van aanhangfietsen tot elektrische steps. Je zou gewoon eens een kijkje kunnen nemen voor alle mogelijkheden. http://www.internet-bikes.com/index.php?p=fietsen

Zelfs loopfietsen vind je bij hun in de winkel. Zo zijn ze ook nog eens kindvriendelijk te noemen! Wanneer je wilt dat je kindje eerst met jou mee fietst op een aanhangfiets of vind je een tandem misschien makkelijker? Dan is er voor je iets oudere kind nog een stepperbike te koop of je vindt hem misschien al groot geniet voor een crossfiets. Zelfs de moderne skelter die Trike wordt genoemd is er te koop.

Naast het uitgebreide assortiment, kun je bij internet-bikes.com terecht voor leuke aanbiedingen, op=op acties met voordelige accessoires maar ook de nieuwste onderdelen zijn met groot voordeel te koop. Zoek je een origineel cadeau, dan kun je eens denken aan een vrolijke fietsbel met een bijzondere afbeelding!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen