Ijzerhandel.nl kortingscode

Ijzerhandel.nl kortingscode

Kortingscode Ijzerhandel.nl Al ruim anderhalve eeuw is IJzerhandel van Rossum een specialist in gereedschappen en ijzerwaren. Vele mensen zijn in die periode klant geweest bij deze ijzerhandel. Omdat ook bedrijven die reeds jaren bestaan met hun tijd mee moeten gaan, heeft ijzerhandel van Rossum een webshop geopend. Je kunt dus nu al hun producten ook online bestellen op ijzerhandel.nl. Maar wat kun je nu eigenlijk allemaal kopen bij deze online ijzerhandel? En hoe zit met de klantenservice en met de omgang van de klanten? In dit artikel bespreken we deze webwinkel.

Website en aanbod
De website van deze webwinkel ziet er keurig uit, al moet wel gezegd worden dat het soms wat druk oogt. Dat wordt echter meer dan goed gemaakt door de vele mogelijkheden en het ontzettend ruime assortiment. Zo kun je bij ijzerhandel.nl alle soorten gereedschap halen die je maar kunt bedenken. Of je nu handgereedschap of elektrisch gereedschap nodig hebt; alles is opgenomen in het assortiment van deze webwinkel. Daarnaast heeft men nog ontzettend veel andere producten van ijzer. Van schaatsen tot een barbecue en van kluizen tot zaklampen; alles van ijzer kun je hier krijgen. Hoewel de website een beetje druk is, zijn alle producten overzichtelijk op categorie en op merk ingedeeld zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Klangericht
IJzerhandel.nl lijkt in alles gericht op het gemak van de klanten. Zo worden bijvoorbeeld alle bestellingen boven de vijftig euro gratis bij je thuisbezorgd binnen Nederland. Daarnaast geeft de webwinkel de garantie dat je alle producten die op voorraad zijn, de volgende werkdag al in huis hebt, wanneer je deze voor 17:00 uur bestelt. Wanneer je vragen hebt, kun je op allerlei verschillende manieren in contact komen met de klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een email sturen of het aanvraagformulier op de website invullen. Je krijgt dan gegarandeerd de volgende werkdag antwoord. Je kunt ook gewoon even bellen, zodat je direct iemand spreekt.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen