Ibood kortingscode

Ibood kortingscode

Ibood kortingscode Dagelijkse aanbiedingen bij iBOOD.nl

iBood.nl is een leuke site waar je dagelijks mee kan profiteren van leuke en diverse aanbiedingen. Het is inmiddels zelfs het grootste Europese platform voor dagaanbiedingen. Elke dag vanaf 8.00 uur wordt er een nieuw internetartikel tegen de scherpste prijs aangeboden. Dit aanbod blijft dan 24 uur lang geldig. En de kortingen zijn vaak niet mis.

Hoe kan je dan een product bij iBood.nl bestellen?
Allereerst zal je een account moeten aanmaken voordat je een aanbieding kan bestellen. Dit doe je door op het knopje inloggen te klikken. De volgende handelingen staan duidelijk omschreven op hun site. Vervolgens krijg je een activitatielink toegezonden naar je emailadres. Als je hier op geklikt hebt ben je binnen.

Zijn er nog meer voordelen?
Ja die zijn er. Als je een account hebt aangemaakt bij iBOOD.nl kan je niet alleen maar profiteren van de dagaanbiedingen. Je kan namelijk ook meepraten op het forum over producten en zelfs producten tippen. Maar ook gemakkelijk je bestellingen inzien en je inschrijven voor een nieuwsbrief zodat je zeker weet geen aanbieding te missen.

Hoe moet je bestellen?
Als je een product wil hebben klik je op de button 'ik neem er één'. Dan vul je een aantal bestelgegevens in en kies je de betaalmethode. Hierbij kan je kiezen uit een betaling met CreditCard, iDEAL, onder Rembours, DIRECTebanking en MEASTRO. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van couponcodes, die vaak worden aangeboden via Facebook of Twitter. Dus nog meer korting!

Nog meer acties
Nog leuker is de iBOOD hunt. Hierbij is er niet sprake van één aanbieding, maar volgen er meerdere achter elkaar op. Zodra een product is uitverkocht, staat de volgende al weer klaar. Hierbij worden de producten vaak nog goedkoper aangeboden en is absoluut de moeite waard om in de gaten te houden. Alsof het nog niet genoeg is, bestaat er ook nog de iBOOD rush. Waar de hunt maximaal 48 uur duurt, duurt de rush ongeveer anderhalf uur met spectaculaire aanbiedingen. De rush wordt alleen maar aangekondigd via Facebook en Twitter. Dus wil je van belachelijke lage prijzen genieten, is het aan te raden iBOOD hierop te volgen en snel je account aan te maken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen