Hunkemoller kortingscode

Hunkemoller kortingscode

Kortingscode Hunkemoller Bij de online webshop van Hunkemoller kunt u terecht voor bikini's en lingerie en nachtmode. Met vele winkels door heel Nederland is dit een zeer populaire lingeriezaak geworden. Natuurlijk kunt u ook in de online shop bestellen.

De website is in een aantal categorieën ingedeeld. Als eerste vindt u de nieuwste collectie, die regelmatig wordt aangevuld. Verder vindt u er nog aparte categorieën voor bh's, sllips, nachtmode en badmode. De echte prijsjagers bekijken de online outlet van Hunkemoller.

Als u voor de eerste keer besteld wordt er gevraagd een account aan te maken. In een paar simpele stappen maakt u een profiel aan waardoor de volgende keer het bestellen een stuk sneller gaat. Ook kun je inloggen met je Facebook of Twitter account.

Bekijk ook eens de mogelijkheid tot het aanschaffen van een Hunkemoller membercard. Hiermee kan je korting krijgen op jouw volgende bestellingen.Met de handige app heb jij jouw membercard altijd bij de hand. Voor elke 100 euro die jij besteedt krijg je 10 euro korting.

Natuurlijk valt er ook te besparen met een Hunkemoller kortingscode.Te vinden op de site of op die van ons. Heb jij zelf een kortingscode die je wilt delen laat het ons dan weten.

U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen die boven de 50 euro zijn. De bh van de maand koopt u al voor 20 euro. Regelmatig zijn er ook acties waarbij u het tweede artikel voor de halve prijs krijgt.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen