Hummeltjekado actiecode

Hummeltjekado actiecode

Hummeltjekado actiecode Een baby heeft natuurlijk van alles nodig. Naast de pampers en het eten zijn er ook andere spullen nodig. Denk daarbij aan speelgoed, slabbetjes, spenen en nog allerlei andere dingen. Ook als iemand in jouw familie net een baby heeft gekregen is het natuurlijk leuk om hiervoor een cadeau te kopen. Als je totaal niet weet wat je zou kunnen kopen, kun je een kijkje nemen op de website van Hummeltjekado.nl. Hier zul je genoeg inspiratie krijgen voor een leuk cadeau voor een baby.

Hummeltjekado.nl
Hummeltjekado is een website met van alles voor een baby. Vooral leuke speeltjes kun je hier gemakkelijk bestellen. Je hebt enorm veel keuze, ongeacht of de baby een jongen of meisje is. Ook voor de iets grotere kinderen zijn hier erg veel leuke dingen te koop.

Je hebt allerlei categorieën waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld sinterklaascadeau's, kerstcadeau's, cadeau met naam, een cadeau met foto, een cadeau voor mam/pap, funny artikelen en ten slotte de overige cadeau's.

Ook kraammanden kun je hier bestellen. Onder elke categorie zijn weer subcategorieën. Een voorbeeld hiervan is de categorie ID plaatjes, die je kunt vinden bij cadeau met naam. Het leuke van deze website is dat je de cadeau's zeer persoonlijk kunt maken. Je kunt bijna op alle cadeau's een naam zetten, of zelfs een foto.

Betaling en verzending
De betaling is gemakkelijk en snel. Na het plaatsen van een bestelling kies je voor de betaalwijze. Deze is bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Hiermee kun je veilig betalen. De verzending is via postNL. Als het pakket door de brievenbus past, zijn de verzendkosten slechts 1,95 euro. Als het een groter pakket is, zijn de verzendkosten 5,50 euro.

Ook een bestelling plaatsen vanuit België is mogelijk. In dat geval zijn de verzendkosten voor een pakket dat in de brievenbus past, 4,50 euro. Een groter pakket kost 8,95 euro.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen