Housiq kortingscode

Housiq kortingscode

Housiq kortingscode
Housiq.nl probeert vraag en aanbod op de huizenmarkt bij elkaar te brengen. Op de webpagina vindt je alles over de woningmarkt: huurwoning, recreatiewoning, koopwoning of misschien een woning in het buitenland, hier kan je het meest complete woningaanbod bekijken. HousiQ werkt samen met makelaarorganisaties als VBO, LMV en NVM en tevens kunnen particulieren ook hier hun woning aanbieden. Woningzoekenden kunnen via de site, door middel van een zoekopdracht, de voor hen interessante woningen selecteren en makelaars benaderen.

Voor makelaars

Makelaars kunnen tegen een jaarlijkse vergoeding deelnemer worden van Housiq.nl. Als deelnemer kan men het volledige woningaanbod (onbeperkt aantal) op de site plaatsen, met een onbeperkt aantal foto's. Tevens bestaat de mogelijkheid om video's toe te voegen.
Door middel van een zo genaamde XML-koppeling krijgen de makelaars toegang tot Housiq.nl en kunnen zo hun woningaanbod op de site up to date houden.

Voor particulieren

Indien de particulier zijn huis wil verkopen, kan men ook zelf de woning op Housiq.nl plaatsen.
Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken, moet je je eerst registreren en er zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Het voordeel is, dat men een veel groter publiek bereikt.

Overige diensten

Housiq.nl is er niet alleen voor wie een woning zoekt of verkoopt. Zoek je een makelaar bij jouw in de buurt om bijvoorbeeld een taxatie te laten uitvoeren, of voor bemiddeling bij verkoop van je woning, dan kan je via de site snel een aangesloten makelaar vinden en benaderen.
Op de webpagina is ook informatie en uitleg te vinden over de verschillende soorten verzekeringen waar men mee te maken krijgt als men een huis koopt of huurt.
Natuurlijk kan je hier ook informatie vinden over de verschillende soorten hypotheken en eventuele subsidies waar men misschien gebruik van kan maken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen