House of Shoes kortingscode

House of Shoes kortingscode

House of shoes kortingscode House of shoes heeft verschillende filialen verspreid over heel Nederland. Ze zijn al meer dan 100 jaar specialist in kinderschoenen. Meer dan de helft van de schoenen die verkocht worden zijn kinderschoenen. Er wordt ook ingespeeld op de laatste speeltrends en gadgets, die je natuurlijk in de winkel kunt vinden. Daarnaast komen ook de mama's en papa's aan hun trekken. Met een winkel vol A-merken vindt iedereen een schoen naar zijn keuze.

Op housofshoes.nl kun je terecht voor het online aanschaffen van de schoenen, die ook te vinden zijn in de House of shoes winkels. De site werd opgemaakt in verschillende onderdelen waarvan natuurlijk de grootste groep kinderschoenen is. Je vindt er een groot aanbod aan jongens- en meisjesschoenen. Je kunt kiezen op basis van model of merk. Daarna kun je je groep zoekresultaten nog verkleinen door te kiezen voor een specifieke kleur, maat, breedtemaat, pasvorm, materiaal en prijs. Bij de dames- en herenschoenen kan, na het kiezen van model of merk, enkel verder gekozen worden tussen kleur, maat en prijs.

Naast schoenen vind je op de webwinkel ook tassen en accessoires. Bij de tassen kun je kiezen tussen zowel sportieve als klassiekere tassen van verschillende merken. Onder accessoires verstaan we vooral heel wat hippe, kleurrijke veters.

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit het grote assortiment, kun je de schoen toevoegen aan je shoppingbag. Als je dit doet, krijg je meteen te zien of de schoen nog voorradig is. Is de schoen voorradig en bestel je hem op een werkdag voor 17u, dan kun je de schoenen de volgende dag al bij je thuis verwachten. Als je de volgende dag niet thuis zou zijn of je hem als verrassing voor een verjaardag zou willen laten leveren, kun je ervoor kiezen om een andere afleverdatum op te geven. Deze optie is nieuw en vind je onderaan de bestelpagina.

Betalen kan met iDeal, Visa, Mastercard of overboeking. Let wel op als je voor overboeking kiest. Bij deze optie heb je namelijk het voordeel van de snelle levering niet. Dit komt doordat de bestelling pas verstuurd wordt na betaling.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen