Hondenbed.nl kortingscode

Hondenbed.nl kortingscode

Hondenbed.nl kortingscode Een echte hondenliefhebber is van mening dat een goed en knus bed voor de hond even belangrijk is als slapen bij de mens. Een comfortabel hondenbed is voorzien van een warme onderkant om op te liggen en zachte zijkanten om tegen te leunen. Bij HondenBed.nl vind je een ruime selectie die makkelijk online te bestellen is.

HondenBed.nl is dé online webwinkel van het gerenommeerde merk Dog's Companion®. Dit label draagt zorg voor het slaapcomfort van jouw geliefde huisdier. Dankzij het ruime assortiment qua uitvoering, passend bij uw persoonlijke smaak.
Dog’s Companion® is een onderneming, gespecialiseerd in superieure hondenbedden. Sinds het onstaan in 1994, kent de firma een aanzienlijke groei, mede danzij de online verkoop via de webshop hondenbed.nl.Dog’s Companion hondenbedden kunt u aantreffen op beurzen en country fairs en kunnen ook worden afgehaald in het depot te Breda. Maar de meeste kopers vinden gemakkelijk hn weg op internet.

We sommen enkele voordelen en kenmerken van de hondenbedden voor je op:
EPS Parelvulling wordt gebruikt als vulling van de bedden. Al onze hondenbedden hebben 1e klas polystyreenvulling dat een warmte-isolerend effect biedt. Dit houdt de spieren van uw hond soepel en warm, ideaal tegen reuma. De korrels nemen de lichaamsvorm van de hond spontaan aan, geuren niet, zijn niet giftig en zijn anti-allergisch. Door zijn lichtheid is hij makelijk mee te nemen als logeerbed, in de bench of in de camper. Je hond raakt zo snel gewend aan zijn luxe-bed dat slapen in de zetel er niet meer bij is.

Als klant heb je de keuze uit verschillende hoezen. Deze zijn ook apart te verkrijgen, wat handig is om de hoes te vervangen tijdens de wasbeurt. Alle stoffen, meubelstof, canvas katoen, ribcord, linnen zijn makkelijk te onderhouden, zijn superzacht, sterk en hebben een unieke uitstraling. De kussens met een coating kunnen ook buiten gebruikt worden daar de stoffen water- en vuilafstotend zijn en dus ook geen haren vasthouden. Dankzij zijn hoogtechnologsiche kenmerken kan de kussenhoes meermaals gewassen worden zonder kwaliteitsverlies.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen