Home meets nature actiecode

Home meets nature actiecode

Home meets nature actiecode

De kamerplanten en tuinplanten worden deels gekweekt door homemeetsnature.nl zelf, de rest komt vers van collega kwekerijen uit het Westland, het grootste aaneengesloten tuingebouwgebied ter wereld.

Een kamer zonder plant kan erg ongezellig staan. Daarom is het handig dat je ze nu ook online kunt kopen. Op homemeetsnature.nl kun je zelfs aangeven hoeveel licht er in jouw kamer valt, waardoor je een plant kunt kopen die perfect bij jouw huis past. Daarnaast kun je aangeven welke grootte de plant moet zijn die jij wilt. Je hoeft dus niet onnodig allemaal pagina’s af te zoeken naar een plant die jou bevalt.

De tweede categorie bloempotten en plantenbakken sluit goed aan bij de eerste categorie. Hier kun je een leuke bak uitzoeken waar jouw plant mooi in uitkomt. Je kunt meteen kiezen uit verschillende kleuren en materialen plantenbakken.

Hydroplanten zijn planten waarvan de grond uit kleikorrels bestaat. Hierdoor kunnen de planten in een laagje water staan. Het onderhoud is erg gemakkelijk, er is een watermeter die aangeeft wanneer de plant water nodig heeft. De wortels krijgen water doordat de kleikorrels water opnemen en dat geleidelijk aan de plant afgeven. Het is niet nodig om te overpotten en daarnaast verzuren de kleikorrels niet.

Een terrasje in de tuin is leuk, maar het zijn de planten die jouw tuin gezellig maken. In deze categorie zijn er weer subcategorieën waaruit je kunt kiezen. Zo kom je gemakkelijk bij de plant die jij zoekt.

De bestelde producten zijn in maximaal vijf werkdagen bij jou thuis geleverd. De verzendkosten verschillen per bestelling. In de winkelmand staat aangegeven wat de verzendkosten voor jou bedragen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen