Hoesjesonline kortingscode

Hoesjesonline kortingscode

Hoesjesonline kortingscode Wil je het hoesje van je telefoon vervangen, of wil je misschien meer hoesjes voor bijvoorbeeld je iPhone of Samsung Galaxy, zodat je het hoesje aan je outfit kunt aanpassen? Bij HoesjesOnline.nl vindt je een ongekend assortiment aan telefoonhoesjes. Dit bedrijf uit De Meern verkoop niet enkel telefoonhoesjes, maar ook voor iPhone accessoires en iPad en iTouch hoesjes kun je hier terecht.

In de webshop

Op de pagina van HoejesOnline.nl kan je snel de hoesjes vinden voor jou telefoon of iPad. De menuopties boven in het scherm worden netjes onderverdeeld naar het type telefoon waarvan hoesjes beschikbaar zijn. Zo kan je met één klik direct bij de hoesjes komen waarnaar je opzoek bent. In de winkel zul je zien dat er een groot assortiment aan telefoonhoesjes is. Je hebt een eenvoudig insteekhoesje, maar ook een luxe lederen hoes is er voor je telefoon beschikbaar. Ook is er de bumper die je telefoon vooral beschermt bij stoten en vallen, zodat het scherm niet beschadigd wordt. Verder zijn er merkhoesjes te verkrijgen van het stijlvolle Dolce Vita of bijvoorbeeld Xqisit, tot het speelse design van Celly. In totaal worden er zo'n 42 verschillende merken aangeboden. De moeite waard dus om even langs te komen en rond te kijken.

Bestelling en orderafhandeling

In de webwinkel van HoesjesOnline.nl kun je je bestelling snel en gemakkelijk online plaatsen. Als je je producten hebt uitgezocht en in je winkelwagentje geplaatst, klik je op afrekenen. In één scherm kan je je factuur- en verzendadres ingeven en de betaalmethode kiezen. Een account aanmaken is niet nodig. Controleer je bestelling nogmaals en klik op bestellen. Vóór 17.00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. Verzending binnen Nederland is gratis en gaat via PostNL. Als je koopt bij HoesjesOnline.nl, heb je recht op een zicht termijn van 14 dagen. Binnen deze tijd kan je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen, mits de originele verpakking nog in goede staat verkeert.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen