Hockeygear kortingscode

Hockeygear kortingscode

Hockeygear kortingscode Ben je op zoek naar hockeyspullen online? En liefst zo goedkoop mogelijk? Surf dan snel
naar onze site, hockeygear.eu, en bekijk ons groot assortiment!

Wij bieden alles aan wat je nodig hebt om je favoriete sport uit te oefenen. Hockeysticks, hockeytassen, hockeyballen, hockeygrips, keepergear, protectie, schoenen, kleding en accessoires vind je bij ons en dit van de bekendste merken.
Onze webwinkel is goedkoper dan andere sportwinkels en wij bieden een uitstekende service aan. Je betaalt slechts 3 euro verzendkosten, maar indien je totale aankoop meer dan 100 euro bedraagt, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen.
Kreeg je een verkeerde bestelling, dan is het mogelijk om eenvoudig te retouren en dit uiteraard kosteloos.

Niet enkel voor particulieren staan wij klaar, ook clubs kunnen bij ons terecht. Zo bieden wij een service aan voor het bedrukken van uw teamoutfits. De hoogste kwaliteit kleding voor een eerlijke prijs, daar staan wij garant voor. Wens je meer informatie omtrent deze vorm van sponsoring voor uw club, neem gerust contact met ons op.
Andere vormen van sponsoring zijn uiteraard ook mogelijk.
En clubs die hockeyballen, hockeygoals en andere hockeyartikelen in grote aantallen inkopen krijgen hier forse staffelkortingen op, oplopend tot 25%.

Wij behaalden ook de webshop keurmerk, een teken dat wij voor veiligheid en betrouwbaarheid staan. Ook onze vele klanten denken hier zo over. Op de site Feedback Company kregen wij een 9,2 op 10! 100% van onze klanten zou ons bedrijf aanbevelen aan anderen.

Wie bieden ook allerlei acties aan, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en geniet onmiddellijk van onze aanbiedingen!

Kortom, ben je een echte hockeyfreak? Dan is hockeygear.eu de ideale site voor jou!
Op onze site staan er ook tips voor het uitoefenen van hockey door middel van handige filmpjes. Zo leer je altijd bij!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen