Hiswa kortingskaarten

Hiswa kortingskaarten

Hiswa RAI 2014 kortingskaarten Nederland is een echt watersportland. De Amsterdamse bootshow Hiswa speelt hier al decennia lang handig op in. Het is elk jaar weer een groot spektakel. Bezoekers kunnen zich hier vergapen aan de mooiste boten en spannende demonstraties. Dit is de plek waar alle bootliefhebbers bij elkaar komen. Maar voor je naar de Hiswa komt, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. De website hiswarai.nl geeft je alle informatie die je nodig hebt.

De geschiedenis van de Hiswa
Hiswa is sinds 1932 het keurmerk van de watersport. Het staat voor de Nederlandse Vereniging voor Handel en Industrie op het gebied van Scheepsbouw en Watersport. Al vanaf 1933 organiseerde deze vereniging tentoonstellingen op het gebied van watersport. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot de veelzijdige beurs die het nu is. Op de Hiswa kun je terecht als je je wilt oriƫnteren om een boot te kopen. Of misschien kijk je gewoon graag naar de mooiste boten. Er staan honderden vaartuigen uitgestald. Tevens toont de Hiswa je de nieuwste snufjes op het gebied van de watersport. Op hiswarai.nl kun je vast kijken welke exposanten op de beurs staan.

Een uitgebreid activiteitenprogramma
De Hiswa is alles behalve een statische beurs. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Op hiswarai.nl vind je het activiteitenprogramma, zodat je precies weet waar je tijdens de dag aan mee kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan clinics of diverse demonstraties bekijken. Hierdoor beleef je een gevarieerde dag. Hiswarai.nl is de ultieme voorbereiding voor een bezoek aan de beurs. Je vindt de laatste nieuwtjes en een overzicht van de exposanten. Maar ook is hier de praktische informatie terug te vinden, zoals de openingstijden en een routebeschrijving. De Hiswa vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 maart 2014.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen