Hemdenonline kortingscode

Hemdenonline kortingscode

Hemdenonline kortingscode Hemdenonline werd in 2007 door Dries de Gelder Junior opgestart als webwinkel van de gerenommeerde Belgische winkel in Sint Job-in't-Goor. Door de structurele groei van online kledij shoppen wordt deze service aan de klanten aangeboden.

Aanbod
Omdat Hemdenonline kiest voor kwaliteit worden enkel betaalbare merken aangeboden die een uistekendee prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Geen luxe-merken maar
merken zoals John Miller, Seidensticker, Olymp Ledub, Jacques Britt, British Indigo en Eterna. Naast het merk kunt u ook kiezen op het boordtype, de kleur, de pasvorm en de mouwlengte. De hemden zijn strijkvrij en kunnen na de wasbeurt op een hangertje gedroogd worden wat zorgt voor energie- en tijdsvoordeel.
Naast de traditionele hemden kan een volledige outfit worden samengesteld inclusief das ,trui en broek. Hemdenonline biedt ook t'shirts aan en accessoires en niet te vergeten de volledige kostuums. In de saleshop vindt u koopjes tot 30%.

Online winkelen
Online kopen biedt vele voordelen. De webshop laat u toe op uw gemak de leukste en mooiste kledij uit te kiezen op een moment waarbij het u past. Geen gedoe meer met parkeren, zoeken en tot de vaststelling komen dat uw geliefde stuk is uitverkocht. Bij Hemdenonline is onmiddellijk duidelijk welke modellen, kleuren en maten er beschikbaar zijn.Via een virtueel winkelmandje doet u uw aankopen. Op de site van Hemdenonline staat zelfs een praktisch videofilmpje van hoe het moet. In enkele muisklikken kan u overgaan tot de aankoop en betaling. Dit gebeurt heel veilig en discreet en u hebt de keuze tussen verschillende wordt via de post een drietal dagen later al toegestuurd op het gewenste adres. De kosten zijn miniem en bij bepaalde promoties zelfs gratis. Hemdenonline levert aan Belgiƫ, Nederland en Luxemburg. Wilt u afzien van de aankoop omdat de maat of het product u niet bevalt, dan is terugsturen of ruilen een gratis service.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen