Hema fotoservice actiecode

Hema fotoservice actiecode

Hema fotoservice actiecode 2014 Het merk Hema staat bekend om producten die betaalbaar, eenvoudig en bijzonder van ontwerp zijn. Op de internetsite www.hema.nl vind je deze, maar ook andere zaken zoals verzekeringen terug.

Natuurlijk ontbreekt de fotoservice van Hema niet en kun je gemakkelijk online je digitale foto's doorsturen. Wie een taart wil bestellen omdat hij wat te vieren heeft, kan dit ook via de site regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een 3d fototaart van vanille laten maken. Je krijgt dan een heuse taart met een zelf ingestuurde foto. Ook de mini tompouces met foto erop zijn zeer leuk om uit de delen bij een feestje. Dat is weer eens wat anders dan een standaard slagroomtaart. De prijzen van dit gebak zijn zeer vriendelijk, wat goed past bij het concept van de Hema: betaalbare producten van goede kwaliteit.

Bij Hema kun je tegenwoordig ook verzekeringen afsluiten. Zelfs voor een ziektekostenverzekering kun je bij dit merk terecht. Het afsluiten van een auto- of reisverzekering behoort ook tot de mogelijkheden. Het is duidelijk dat Hema intussen heel wat meer is dan alleen een warenhuis waar je rookworst kan kopen.

Hema staat overigens voor: Hollandsche Eenheidsprijzen
Maatschappij Amsterdam. Het is in de jaren twintig opgericht, tijdens de grootste economische crisis van de eeuw. De winkel, die in de Kalverstraat in Amsterdam was gevestigd, werd gelijk een groot succes onder de mensen die het toen financieel niet breed hadden. Maar ook de rijken kochten er graag, weliswaar gingen zij zelf niet naar de winkel maar stuurden zij de huishoudelijke hulp om een boodschap. Je zou, als welgestelde, toch eens gezien worden in zo'n volkswinkel! Intussen zijn de zaken natuurlijk veranderd maar bij de Hema blijven ze graag trouw aan oude waarden en normen. Producten van bijzondere eenvoud, zo zien ze het graag bij de Hema.

Laten we de kleding ook niet vergeten. Hema verkoopt namelijk meer dan alleen sokken en handdoeken. Ze steken veel tijd in marktonderzoek en reizen stad en land af om zich te laten inspireren door de nieuwste trends uit verschillende culturen. Ook schrijven ze ontwerpwedstrijden uit om creatieve geesten een kans te geven om hun concept vorm te geven. Met een actiecode hema fotomok of op canvas bespaart u flink wat geld.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen