Hapjesaanhuis actiecode

Hapjesaanhuis actiecode

Hapjesaanhuis actiecode Ben je geen echte held of heldin in de keuken, maar wil je wél vrienden en familie bij je thuis uitnodigen voor een borrel en dinertje? Wanhoop niet meer, de redding is nabij: Hapjesaanhuis.nl helpt je uit de brand. Voor bruiloften, bedrijfsrecepties, verjaardagen, feestdagen of wat de gelegenheid wel niet mag zijn, Hapjesaanhuis verzorgt de catering voor u. Deze web-cateraar verzorgt catering door heel Nederland en voor elke gelegenheid, indien gewenst helemaal op uw persoonlijke situatie toegesneden.

In de keuken

In de webshop kom je als het ware direct in de keuken terecht. Je kan kiezen om het complete assortiment te bekijken of misschien wil je kijken wat er voor een bepaalde gelegenheid te krijgen is. Via het menu wordt je snel naar de gewenste informatie geleid.
Binnen een categorie wordt overzichtelijk weergegeven wat de mogelijkheden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld bij een buffet uit de verschillende typen buffet kiezen, waarna je de bijbehorende hapjes worden getoond. Ook is het mogelijk voor arrangementen te kiezen, waarbij tevens zaken zoals bijvoorbeeld sta tafels, drank, glaswerk, koelkastje en nootjes zijn inbegrepen. Wilt je iets persoonlijks, alles is bespreekbaar en kan geregeld worden.
Na een tijdje te hebben rondgekeken, krijg je vanzelf honger!

Uw bestelling

Hoe komt het eten nu bij je thuis? Bestellen gaat zoals bij alle webshops. In de web-keuken selecteer je al het lekkers dat je wilt bestellen en als je klaar bent, vul je je gegevens in en geef je aan hoe je wilt betalen. Je krijgt gelijk een overzicht van je bestelling en de kosten. Hapjesaanhuis.nl stuurt jou bestelling gelijk door naar de dichtstbijzijnde aangesloten cateraar bij jou in de buurt. Deze neemt telefonisch contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen. Als je nog eventuele specifieke wensen hebt kan je dat nog doorgeven, zodat deze nog ingepast kunnen worden. Als alles duidelijk is, zal de cateraar de bestelling verzorgen en leveren op de afgesproken datum en tijdstip.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen