Hans Anders kortingscode

Hans Anders kortingscode

Kortingscode Hans Anders Hans Anders is de grootste optiek winkel van Nederland. Naast de vele winkels verspreid over het hele land kan je ook bestellen in de webshop. Naast verschillende soorten brillen en lenzen kunt er ook terecht voor gehoortoestellen.
Er zijn brillen beschikbaar van merken als Nina Ricci, DKNY en Kenzo. Daarnaast heeft Hans Anders ook een eigen merk brillen. Voor de zomerperiode kunt er ook terecht voor de hipste zonnebrillen. Als u van beweging houdt kunt u hiervoor een speciale sportbril aanschaffen.

Met de digitale paskamer kunt u een foto van uzelf uploaden en direct een aantal monturen passen. Zo kunt u voordat u naar een winkel gaat een eerste selectie maken tussen het groot aantal verschillende soorten brillen. Ook staan er op de site een aantal handige tips welk montuur u kunt kiezen bij verschillende soorten types gezicht.
Veel mensen dragen tegenwoordig liever lenzen dan een bril, ook hiervoor is de webshop van Hans Anders uitermate geschikt. U kunt natuurlijk ook voor een combinatie kiezen tussen lens en bril. Er zijn verschillende merken lenzen aan te schaffen. Heeft u al een favoriet merk dan kunt u een extra setje in enkele stappen bestellen.

Als u last heeft van uw oren kunt u een gratis gehoortest inplannen op de website. Op de website kunt u een aantal vragen beantwoorden en kijken of een gehoortest voor u nodig is. Als u gehoor verlies heeft kan het zijn dat uw zorgverzekering uw nieuwe gehoortoestel vergoedt, lees hiervoor de voorwaarden van uw polis door.

De verzendkosten zijn boven de 50 euro gratis. Komt u onder dit bedrag dan kunt u uw bestelling gratis laten verzenden naar de dichtstbijzijnde vestiging. Er zijn regelmatig speciale aanbiedingen die u vindt op de homepage. Er kan ook een actie zijn van 2 halen 1 betalen, hier krijgt u een gratis setje lenzen, een gratis montuur of bijvoorbeeld een extra zonnebril op sterkte.

De klantenservice is het beste te bereiken via het contact formulier of via de telefoon. Natuurlijk kunt u altijd langs gaan bij een winkel waar deskundige medewerkers alles weten over brillen en lenzen. Al uw bestellingen (met uitzondering van brillen op sterkte) kunt u kosteloos retourneren, onderdeel van de honderd procent tevredenheids garantie.
Bij Hans Anders voert u de kortingscode in tijdens stap 1 van het bestellen. U vindt hier een vak voor uw 16 cijferige kortingscode of vouchercode Hans Anders. Als wij een vouhercode van Hans Anders vinden plaatsen wij deze op onze website. Wordt lid van de nieuwsbrief en mis geen actie of korting.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen