Halfords kortingscode

Halfords kortingscode

Kortingscode Halfords Halfords is een uitgebreide webshop met veel artikelen op het gebied van fietsen, auto's en motor. U kunt er bijvoorbeeld een nieuwe fiets aanschaffen maar ook een nieuw navigatiesysteem voor in de auto. Ook zijn er voordelige maxi-cosi autostoelen verkrijgbaar. Tijdens de jaarwisseling kunt u er ook vuurwerk bestellen.

Halfords bestaat al 40 jaar en heeft in veel steden een vestiging. De online shop is natuurlijk voor iedereen bereikbaar. Heeft u iets nodig voor uw fiets of auto dan zult u het bij Halfords zeker kunnen vinden. Als u een kapotte fiets heeft kunt u langsgaan bij een van de vestigingen voor reparatie. Niet voor niets zijn ze de grootste fietsenmaker van Nederland.

De bezorgkosten zijn of 4,95 euro voor kleine artikelen of 9,95 voor grotere artikelen zoals bijvoorbeeld fietsen of dakkoffers. De levering is meestal binnen 1 of 2 dagen en wordt gedaan door TNT post. Als u iets gekocht heeft via internet, dus ook bij Halfords.nl, heeft u 14 dagen om retour te sturen.

De Halfords kortingscode voert u in tijdens het afrekenen van uw bestelling. Er zijn regelmatig kortingscodes te vinden op de site van Halfords en op die van ons. Schrijf u in ieder geval in op de nieuwsbrief en krijg een bericht als er nieuwe kortingen worden gevonden.

Wilt u werken bij dit concern bekijk dan het aparte kopje vacatures.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen