Groupon kortingscode

Groupon kortingscode

Groupon kortingscode 2014 Groupon.nl is een Nederlandse website waar je deals met een flinke korting, in de vorm van een cadeaubon kan bemachtigen. De deals zijn verspreidt over het hele land, ook in jouw favoriete stad. Er zijn verschillende categorieën deals, waardoor groupon.nl voor iedereen interessant is.

Wat voor deals zijn er op groupon.nl te vinden?
Er zijn veel verschillende en interessante deals te vinden op groupon.nl. De korting van een deal bij groupon.nl kan op lopen tot wel 70 procent.

Boven aan de website staat een menu waar je kan je kiezen uit, 'plaatselijke deal', 'travel', 'shopping', 'alle deals' en 'nationaal'. Wanneer je kiest voor alle deals, kom je op een nieuwe pagina terecht, waar je links op de pagina een menu ziet verschijnen. Daar kan je eenvoudig kiezen uit alle deals in de categorieën; restaurants, beauty & wellness, tickets, vrije tijd, reizen, diensten, producten en nationaal.

Hoe werkt groupon.nl?
Wanneer je een interessante deal hebt gevonden kun je deze kopen. Dit doe je door bij de deal aan de linkerkant op de groene knop met 'Koop nu' te klikken. Door op deze knop te klikken krijg je verschillende koopopties te zien. Je klikt vervolgens op 'koop' achter de door jouw gewenste deal. Nu ga je naar het afrekenscherm, hier kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes zoals; betalen met creditcard, PayPal of iDeal. Wanneer je alle details hebt ingevuld druk je op 'bevestig aankoop'. Na aankoop van de deal ontvang je automatisch een bevestiging via mail.

De door jouw bestelde groupon ontvang je in de nacht dat de deal is gesloten via mail. Je kunt de groupon ook terug vinden bij 'mijn bestellingen' in je eigen account. Er is ook de mogelijkheid om de cadeaubon cadeau te doen, je kunt deze inpakken in cadeauverpakking en een persoonlijke tekst toevoegen. Kijk bij ons voor de laatste kadocode en kortingscode Groupon 2014.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen