Greenem kortingscode

Greenem kortingscode

Greenem kortingscode Als je binnenkort voor de aanschaf van huishoudelijke apparatuur komt te staan, loont het de moeite om eens een kijkje te nemen op greenem.nl . Hier krijg je namelijk inzicht in de totale kosten van een product over de periode van de gemiddelde levensuur van dat product, zodat je een verantwoorde keuze kunt maken.
Greenem is in 2009 begonnen als 'prijsvergelijker' voor witgoed artikelen, elektronica en huishoudelijke apparatuur. Het doel van Greenem is je bewust te maken van het energieverbruik en de duurzaamheid van de producten en om je te laten zien dat je gemakkelijk energie (en dus kosten) kunt besparen.

Hoe het werkt

Bij de aanschaf van nieuwe apparatuur kijken we vaak enkel naar de aanschafprijs van het product, echter de totale kosten van een artikel worden bepaald door óók de verbruikskosten in beschouwing te nemen. Hierdoor kan het zijn, dat een een product met een duurdere aanschafprijs tóch voordeliger kan zijn.
Op de pagina greenem.nl , kan je via de categorieën in de menubalk boven in het scherm, het voor de vergelijking gewenste product kiezen. Als er veel producten zijn, krijg je eerst een top 5 te zien, maar je kan natuurlijk ook kiezen om alles te zien. Door op een product te klikken, krijg je alle informatie te zien. Deze informatie is behoorlijk volledig en bevat de webwinkels waar het product te koop is (met prijsvermelding), de specificaties van het product, een berekening van het totale energieverbruik en een grafiek waarin je ziet hoe het product scoort ten opzichte van het gemiddelde en zelfs de CO2-belasing op het milieu wordt vermeld.
De getoonde informatie kan gepersonaliseerd worden, want een gezin met 5 personen gebruikt een wasmachine vaker dan bijvoorbeeld een alleenstaande. Aan de linkerkant van je scherm kan je de verbruikskosten personaliseren.
Als je geïnteresseerd bent in zonne-energie, kan je sinds kort hier ook laten uitrekenen hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen.

Voordelig

Als jij je steentje bij wilt dragen aan een duurzame samenleving en ook nog eens geld wilt besparen, dan moet je je eens op je gemak laten voorlichten en een bezoekje brengen aan greenem.nl . Hier wordt je geholpen om je een verantwoorde keuze te maken voor het milieu en voor je portemonnee.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen