Goedvuurwerk code

Goedvuurwerk code

Goedvuurwerk.nl code Het oudejaar komt in zicht. Nog een paar weken en het is eindelijk zover. Het einde van het jaar en het begin van een nieuw jaar. Om dit te vieren is het altijd leuk om ‘s nachts vuurwerk af te steken.Op de site goedvuurwerk.nl, in samenwerking met de Boerenbond, kom je alles te weten over waar je veilig vuurwerk kan bestellen en kopen.
De site geeft ook tekst en uitleg over hoe veilig je vuurwerk kan afsteken.
Een kleine greep uit hoe men veilig vuurwerk dient te gebruiken:
Zoals steeds je vuurwerk te kopen bij erkende vuurwerkverkopers. Ook hoe je je vuurwerk kunt bewaren op een droge plaats. Belangrijk om vuurwerk te gebruiken is om steeds de instructies door te nemen vooraf.
Nog een belangrijke tip is nooit vuurwerk binnen gebruiken. Ook raden ze aan om steeds veilige kledij aan te hebben en ook eventueel een veiligheidsbril op te zetten om te vermijden dat eventueel splinters van het vuurwerk in je ogen kunnen terecht komen. Vuurwerk ook uit de buurt van kleine kinderen houden.
Verder vind je op de site ook alle categorieën
Welk vuurwerk kan je allemaal online bestellen bij de Boerenbond om nadien af te halen?
Knalvuurwerk, knock out, cake boxen, verschillende pakketten, Red en Silver label, vuurpijlen, fonteinen en single shots kan je zelfs online bestellen maar nadien afhalen in één van de 109 winkels van de Boerenbond op de officiële vuurwerk-verkoopdagen . De officiële vuurwerk-verkoopdagen zijn zaterdag 28, maandag 30 of dinsdag 31 december 2013. De adressen en gegevens van de vind je trouwens terug op de site.
Er is ook nieuw vuurwerk! De Pyromould
Hét vuurwerk van de toekomst! Pyromould is zwaar gemaakt en daardoor meer stabiel. De buisjes zijn allemaal gelijk en zijn dus veiliger.Pyromould is ook goed voor het milieu omdat het wordt gemaakt van gerecycled papier en daardoor nog eens recycleerbaar is.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen