Gloeilampgoedkoop kortingscode

Gloeilampgoedkoop kortingscode

Gloeilampgoedkoop kortingscode De gloeilamp, nog steeds te koop
Was de gloeilamp niet verboden?
Jawel, maar we leven niet in een dictatuur en er zijn nog altijd mogelijkheden om gloeilampen te produceren en kopen. Het motto van gloeilampwebwinkel www.gloeilampgoedkoop.nl is veelzeggend: gloeilampverbod? Gloeilampgoedkoop!

Veranderd productieproces
Dat er nog gloeilampen verkocht worden heeft te maken met wijzigingen in het productieproces. De gloeilampen die gloeilampgoedkoop.nl verkoopt beschikken voor 95% over een "reinforced construction", waardoor de lampen beter bestand zijn tegen schokken en trillingen, en langer meegaan: wel 2000 branduren in plaats van 1000 branduren. De lampen zijn en blijven beschikbaar op de Europese markt.

Het aanbod
De webshop gloeilampgoedkoop.nl heeft een breed assortiment. Bovenaan de site zie je een overzicht van de lamptypen die verkocht worden. De site verkoopt niet alleen gloeilampen maar ook LED lampen, spaarlampen, halogeen lampen, PL lampen en gasontladingslampen. Het is dus geen site die zich slechts verzet tegen het gloeilampverbod; ze bieden alle mogelijke lampen aan, voor voordelige prijzen.

Scherpe prijzen
Het gloeilampverbod betekent niet dat de gloeilampen sterk in prijs gestegen zijn. Uiteraard variëren de prijzen afhankelijk van het model dat je kiest, maar de gloeilampen zijn al beschikbaar vanaf €1,50. Daarnaast geeft de website korting wanneer je de lampen in grote hoeveelheden koopt. Wil je je familie een plezier doen, met een paar gloeilampen voor iedereen, dan bespaar je een hoop geld. Grotere bestellingen worden ook gratis afgeleverd. Wie in Nederland voor meer dan €50,- aan lampen besteld krijgt ze gratis thuisbezorgd, en wie in het buitenland meer dan €100,- aan lampen besteld krijgt ze ook gratis thuisbezorgd.

Een overzichtelijke webshop
Gloeilampgoedkoop.nl heeft een zeer overzichtelijke webshop. Je vindt gemakkelijk wat je zoekt. Er is daarnaast een uitstekende klantenservice die je van dienst kan zijn. Betaling kan met ideal, paypal en creditcard.
Niets boven oude peertje, kopt gloeilampgoedkoop.nl. Ze hebben met hun website dan ook een gat in de markt gevuld, en veel mensen zullen blij zijn nog gloeilampen te kunnen kopen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen