Giftsgadgets kortingscode

Giftsgadgets kortingscode

Giftsgadgets kortingscode Giftsgadgets.nl noemt zichzelf “het kado warenhuis op internet” en daarmee is niets teveel gezegd, want de webshop van Giftsgadgets biedt een ruim assortiment in kleine en grotere geschenken en gewoon leuke hebbedingetjes. Er is veel te vinden voor in en om het huis, zoals fotolijstjes en klokken, maar ook smartphone accessoires, drankglaasjes en sleutelhangers zijn verkrijgbaar.

De rode draad is originaliteit gecombineerd met een lage prijs. En als het om originaliteit gaat loont het zeker de moeite om op giftsgadgets rond te snuffelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de funny gifts en gadgets, de categorie waarmee giftsgadgets vooral groot is geworden.

Inmiddels is de webshop steeds meer uitgebreid en ook de voorraad wordt goed beheerd. De meeste artikelen kunnen binnen enkele werkdagen geleverd worden en giftsgadgets belooft levering binnen één werkdag wanneer een bestelling voor 17:00 uur binnen is. Dat de lage prijzen een belangrijk selling point zijn blijkt uit alles. Er zijn continu aanbiedingen en afgeprijsde artikelen, deze zijn duidelijk weergegeven in een apart gedeelte van de site. Er is ook een mogelijkheid om op prijs te sorteren.

Artikelen worden daarnaast gesorteerd op basis van thema’s, zoals: festival gadgets, halloween artikelen en valentijnscadeaus. Dit maakt het online shoppen voor een bepaalde gelegenheid wel erg makkelijk en je vindt dan ook meestal snel wat je zoekt. De productbeschrijvingen zijn wat summier. Soms staat er een filmpje bij, productfoto’s ontbreken nooit. Klantenreviews bij de artikelen zijn een welkome aanvulling.

Verzenden via giftsgadgets.nl is gratis voor bestellingen vanaf 25 euro. Betaling kan via iDeal. Giftsgadgets heeft ook een inpakservice. De winkel is onderdeel van de Inter Retail Group, die ook Webwinkel Groothandel en Gifts Unlimited exploiteert.

De nadruk ligt bij giftsgadgets vooral op aparte en lollige artikelen en artikelen met een klein prijsje. Prima geschikt voor de kleine portemonnee dus, want je vindt er ontzettend veel kleine cadeaus voor minder dan vijf euro. De webshop richt zich daarmee ook op een jonger publiek, kinderen kunnen er goed een cadeautje uitzoeken voor een verjaardagsfeestje. Wie bang is om met lege handen op een verjaardag te verschijnen kan zijn hart ophalen, want met zoveel thema’s en handige hebbedingetjes is op giftsgadgets.nl zelfs voor de moeilijkste mensen wel een leuk kado te vinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen