Giftfor2 kortingscode

Giftfor2 kortingscode

Giftfor2 kortingscode GiftFor2.nl is een webshop waar je een belevenis voor twee personen kunt kopen. Deze belevenis voor twee personen is een origineel cadeau idee. GiftFor2 is in 2008 opgericht, voortgekomen uit HotelCadeau. Het assortiment van GiftFor2.nl bestaat uit 31 verschillende cadeaus, variƫrend van een High Tea tot een compleet verzorgde hotelovernachting. GiftFor2 is niet alleen online te verkrijgen, op de website vind je onder het kopje verkooppunten eveneens alle offline aanbieders van GiftFor2.

Welke belevenis je cadeau wil geven, bepaal je helemaal zelf. Op de website vind je in het menu boven aan de pagina het aanbod aan belevenissen. Op deze pagina kun je per prijsklasse en soort belevenis zoeken in het aanbod belevenissen. Je kiest de gewenste belevenis uit, dan betaal je eenvoudig met iDeal of creditcard. Je kunt de GiftFor2 naar jezelf of direct naar de ontvanger van het cadeau laten verzenden. Wanneer je de bestelling op de website voor 12:00 's middag plaatst wordt de GiftFor2 nog dezelfde dag verzonden. De verzending vindt plaats via TNT Post.

Wanneer je een GiftFor2 als cadeau hebt ontvangen kies je zelf een geschikte datum en locatie uit. Dit doe je op de website, waar je ook meteen kan controleren hoe lang jouw GiftFor2 nog geldig is. Standaard is de GiftFor2 een jaar lang geldig vanaf de uitgifte datum, tenzij anders is vermeld. Onder het kopje 'GiftFor2 gekregen' op de GiftFor2.nl website vul je het kaartnummer in, hiermee kun je ook direct zien waar je jouw GiftFor2 kunt besteden. Als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, maak je telefonisch een reservering bij de locatie van jouw keuze.

Een belevenis van GiftFor2 is tevens geschikt als zakelijk cadeau. Je kunt de GiftFor2 laten personaliseren waardoor het uitermate geschikt is als een origineel relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk. Het personaliseren houdt in dat er een kaartje met boodschap, logo of foto aan het cadeau wordt toegevoegd. Vanaf een groot aantal afnamen is het bij GiftFor2.nl ook mogelijk om het logo van je bedrijf op de cadeauverpakkingen te laten drukken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen