Geschenkbezorgen kortingscode

Geschenkbezorgen kortingscode

Geschenkbezorgen kortingscode Als je snel een cadeau met een persoonlijke tekst wilt laten bezorgen, dan moet je even op de site van geschenkbezorgen.nl kijken. Deze winkel biedt allerlei leuke cadeaupakketten aan zoals, champagnepakketten, bloemen, Cadeaubonnen, taarten, bierpakketten, wijn en fruitmanden en kan deze binnen 24 uur voor je bezorgen.

Welke geschenken kun je bestellen?
Cadeaubonnen zijn altijd populair en bij geschenkbezorgen.nl zijn veel grote winkelketens vertegenwoordigd. Denk bijvoorbeeld aan: Bol.com en Media Markt. Daarnaast zijn natuurlijk de Boekenbon, VVV bon, Bioscoop- en Nationale Diner bon te krijgen. Wie liever iets eetbaars geeft kan kiezen uit diverse taarten en gebak. Deze kunnen voorzien worden van een logo of een foto. Ideaal dus voor bedrijven of voor familiefeestjes. De aloude fruitmand is overigens nog steeds populair en is in allerlei kwaliteiten te koop. De vormgeving van de verpakking is van klassiek tot modern. Bier, Champagne of wijn is ook nog steeds erg geliefd als geschenkartikel. Zeker als je niet goed weet wat je iemand moet geven.

Snelle bezorging
Deze webwinkel is groot geworden door de snelle levertijden die gehanteerd worden. Een bestelling wordt doorgaans binnen 24 uur geleverd. Natuurlijk worden er verse producten gebruikt, zoals verse bloemen en vers fruit. Dit is ook mogelijk door een goede logistiek en een groot netwerk aan contacten met detaillisten zoals bakkers en bloemisten.

Geschiedenis van de winkel
Deze webwinkel is in 2006 gestart als leverancier van wijn (wijnlatenbezorgen.nl). Dat was zo'n groot succes dat men in 2008 het assortiment kon uitbreiden. In 2009 ging men naast drank, ook bloemen, taarten en fruitmanden laten bezorgen. De groei van het bedrijf was niet te stoppen en inmiddels heeft men al een paar keer van winkelpand moeten veranderen. Veel bedrijven maken intussen ook graag gebruik van de geschenkservice.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen