Garantomatic kortingscode

Garantomatic kortingscode

Garantomatic actiecode Garantonamic.nl is een Nederlandse webwinkel die niet gespecialiseerd is op één gebied, maar producten aanbiedt over veel verschillende onderwerpen. Zo heeft de site een afdeling met verzorgingsartikelen en een afdeling met vrijetijdsartikelen. Het is een duidelijke en overzichtelijke site, waarin iedereen zijn eigen weg kan vinden.

Eerste indruk:
De site is duidelijk en overzichtelijk. Onder het logo van Garantonamic staan de verschillende menu's met producten. Je kunt kiezen tussen verzorging, kleding, wonen, vrije tijd, cadeaus en speciaal. Ook heeft de site een apart kopje 'ontwerp het zelf'.
Onder deze uitschuifmenu's staan algemene opties, zoals de klantenservice, helpknop en de contactbutton. Daarbij komt dat er een mogelijkheid is om te kijken of er bij deze site nog vacatures open staan.

Extraatjes:
In welke mate verschilt deze webwinkel van andere webwinkels? Er zitten op deze site opties die de site anders maken dan de webwinkels die iedereen kent. Het geeft Garantonamic zijn eigen 'twist'.
Ten eerste is dat de optie 'ontwerp het zelf'. Bij dit menu kun je kiezen uit fotoboeken, wenskaarten, foto cadeaus, kalenders en agenda's. Deze ontwerp-het-zelf-knop is uniek voor deze site, het komt niet vaak bij andere site's voor, en het is zeker een toevoeging. De mogelijkheid om zelf producten te ontwerpen is niet alleen bijzonder, maar ook redelijk makkelijk.
Zo kun je bij bijvoorbeeld het ontwerpen van een fotoboek kiezen uit verschillende opmaakthema's die voor jou zijn gemaakt. Je kunt kiezen voor een babyalbum, kookboek of trouwalbum en nog veel meer. Ook is er voor de creatiefste mensen onder ons een leeg design te kiezen, die kun je dus geheel zelf opmaken.

Bij de ontwerp-het-zelf-optie is een programma te downloaden om zo je aankoop online te kunnen perfectioneren!

Naast die optie is er nog een bijzondere mogelijkheid op deze site, namelijk de prijzenfestivals. Tijdens de prijzenfestivals zijn er kortingen op bepaalde producten. Dat fenomeen is bekend bij veel andere site's, maar Garantonamic heeft een bonus, de site looft namelijk ook prijzen uit. Zo kun je naast het kopen van afgeprijsde artikelen ook nog een prijs winnen!

Deze site is geschikt voor iedere gebruiker, van kind tot volwassene, van man tot vrouw en van dagelijkse internetgebruikers tot mensen die geen verstand hebben van internet. Er staat een navigatiebalk onder de menu's, waardoor je snel terug kunt keren naar jouw eerder bezochte onderwerpen. Kortom, zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen