Gallerycolor kortingscode

Gallerycolor kortingscode

Gallerycolor kortingscode Er bestaan veel sites waarbij je foto's op canvas, plexiglas of aluminium kunt laten drukken maar bij Gallerycolor.nl is het bijzondere, dat de foto's niet geprint worden. In plaats van printen wordt er een speciale techniek gebruikt (met behulp van een lambda fotobelichter) waarbij van een digitale foto een echte foto wordt gemaakt. Het resultaat is een haarscherpe en kleurechte foto.

Je kan kiezen hoe de foto verwerkt moet worden. Mogelijk zijn: plexiglas, aluminium, en forex. De foto wordt dus niet op het materiaal zelf geprint maar er wordt een foto gemaakt die geplakt wordt achter een plexiglas laag of op een aluminium paneel. Er kan ook nog een lijst toegepast worden waardoor de foto een unieke moderne uitstraling krijgt. De lijst is voorzien van een stevig ophangsysteem.

De uiteindelijke foto is op de traditionele, chemische manier ontwikkeld op fotopapier van Fuji. Dit papier heeft een zeer breed kleurengamma waardoor de kleuren op de foto levensecht lijken. De foto wordt gelamineerd waardoor deze beschermd is tegen stof, vocht en vuil en spatwater. Er kan gekozen worden voor een glanzende of matte afwerking.

Je kunt kiezen uit veel verschillende formaten. op de website van gallerycolor.nl wordt goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, en hoeveel de totale kosten bedragen. Wil je een grote foto laten afdrukken dan is het wel belangrijk dat je een goede scherpe foto instuurt met voldoende pixels. Een foto kan op je beeldscherm namelijk wel scherp lijken, maar wanneer je deze sterk gaat uitvergroten, kan er 'ruis' gaan optreden in het beeld.

Gallerycolor.nl beschikt over een modern lab met technisch hoogwaardige apparatuur om digitale foto's levensecht te kunnen reproduceren. Het lab is gevestigd in Noordwijk en het hoofdkantoor in Amsterdam. De bestelde producten worden verzonden met een speciaal geselecteerde koeriersdienst. Je kunt bij deze webwinkel ook kiezen om alleen de foto op fotopapier te laten afdrukken. Deze wordt dan in een stevige papieren koker toegestuurd. Je kunt de foto dan zelf inlijsten.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen