Furnies kortingscode

Furnies kortingscode

Furnies kortingscode Allerlei artikelen voor in en rond jouw huis vindt je bij de webshop van Furnies. U heeft de keuze uit ongeveer 1500 producten van hoge kwaliteit. Gratis verzenden is mogelijk bij bestellingen vanaf 50 euro. Er is een een aanbod exclusieve meubels die u nergens anders zult vinden. Ook de laagste prijsgarantie is van kracht, lees de voorwaarden hiervan op de site.

U kunt al uw kamers inrichten met nieuwe spullen of een accessoire kopen om een kamer aan te kleden. Er zijn een aantal productcategorieƫn waaronder slaapkamer, eetkamer en verlichting. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om artikelen eventueel retour te sturen. Ook het inrichten van uw kantoor doet u bij Furnies. Bureaustoelen en vergadertafels in allerlei maten en kleuren. Nieuw in het assortiment zijn meubels van het merk Woood.

Regelmatig vinden wij een Furnies kortingscode waarbij u extra voordeel haalt bij uw aankopen. Blijf onze en de site van Furnies regelmatig bezoeken voor de laatste kortingen. Volg ze ook op Facebook en maak kans op een cadeaubon ter waarde van 250 euro.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen