Fresh online actiecode

Fresh online actiecode

Fresh online actiecode Bij Freshonline.nl wordt met veel passie en vanuit pure eerlijkheid kleding en beddengoed geproduceerd voor uitstekende prijzen. Kleuren die worden gebruikt zijn altijd zacht, poederachtig, zoals taupé, kiezel- en zandtinten. Dit bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte meer te willen met haar passie voor een eigen lifestyle te ontwikkelen; we hebben het hier over Denise Krul. Na enkele jaren bij een bank te hebben gewerkt, dat zij ziet als haar vorige leven, richtte zij zich volledig op haar passie voor mooie stoffen. Samen met haar huidige team ontwerpt zij aan elk seizoen aangepaste kleding en houdt rekening met alle soorten vrouwenfiguren. Het gebruik van puur natuurlijke grondstoffen is een item dat beslist niet mag ontbreken aan de presentatie van Freshonline.nl
Naast het feit dat de materialen van de kleding heerlijk comfortabel aanvoelt, is het ook nog eens stijlvol en gaat het lang mee. Bij het ontwerpen van het beddengoed, is de gedachte meegenomen aan het knisperend vers gespreide hotelbed. Samen met haar team draagt Denise een steentje bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij geloven in de kracht van Fair Trade en kiezen zeer specifiek hun leveranciers. Naast de webwinkel met zeer veel interessante aanbiedingen, zijn zij veelal te vinden op lifestylebeurzen.
Een greep uit het assortiment van Freshonline.nl bestaat uit beddengoed voor kinderen en volwassenen, woonkussens, dames- en meisjesjurkjes, nachtkleding, leggings, vesten, bikini's en diverse soorten outletproducten van al het voorgenoemde.
Via Fresh! Home Collection kan een Home Sale worden gereserveerd, waarbij degene die zijn huis beschikbaar stelt voor één dag verkoop, 5% van de opbrengst mag behouden.
Via de website kan iedereen zich laten inspireren door het ontvangen van de digitale nieuwsbrief en wanneer een artikel zeer wordt gewaardeerd, is delen via verschillende soorten social media mogelijk. Daarbij heeft Freshonline.nl vanzelsprekend een eigen Facebookpagina en zijn zij te volgen via Twitter. Al met al: beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun prachtige website en het opdoen van inspiratie voor hun eerlijke en puur natuurlijke producten!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen