Free Record Shop actiecode

Free Record Shop actiecode

Actiecode Free Record Shop Freerecordshop.nl is een site dat gelijk je aandacht trekt. Professioneel en overzichtelijk. De site komt ook vertrouwd over. Wellicht heeft dit te maken met de lange geschiedenis van de Free Record Shop. Sinds 15 oktober 1971, toen Hans Breukhoven de winkel opende en nog Pop-LP's verkocht, heeft Free Record Shop een goede reputatie opgebouwd. Ondanks de crisis en grote tegenslagen staat de organisatie nu nog steeds goed overeind.

Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid en ook online te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan films, games, boeken, muziek en zelfs speelgoed. Bij films kan je denken aan dvd's, blu-ray en hele tv-series. Games zijn er in verschillende genres te krijgen, maar ook de XBOX of games accessoires. Nederlands- en Engelstalige boeken en muziek is er nog steeds te krijgen op LP of Vinyl. Natuurlijk ook op dvd of cd.
Je kan er bestaande artikelen en artikelen die net op de markt zijn bestellen en hierbij mag je ook de actiecode Free Record Shop bij gebruiken. Een andere optie zijn de artikelen die nog niet zijn uitgekomen, maar wel op de agenda staan, te reserveren bij Freerecordshop.nl.

Het leukste zijn natuurlijk de acties waarbij kortingen flink kunnen oplopen. Korting krijgen via actiecode Free Record Shop hoort bijvoorbeeld tot één van de mogelijkheden. Op diverse sites zijn deze codes terug te vinden en die kan je bij het plaatsen van je bestelling invullen. Dan verrekend het systeem automatisch de korting. Maar op de site zelf is ook een aparte pagina met lopende acties. Altijd de moeite waard om daar een kijkje te nemen. En bij een besteding vanaf 25 euro gratis verzending, dubbelop korting.

Alle voordelen nog even op een rij:
- Professionele en overzichtelijke website
- Ruim assortiment met keuze uit o.a. films, games, muziek, boeken en speelgoed
- Veel actie aanbiedingen
- Mogelijkheid om actiecode Free Record Shop te gebruiken
- Geen verzendkosten bij een besteding vanaf 25 euro

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen