Frederique's Choice Kortingscode

Frederique's Choice Kortingscode

Frederique's Choice Kortingscode De website frederiqueschoice.com is de webshop van het allereerste bloemenmerk ter wereld. Dit bloemenmerk is opgericht door model Frederique van der Wal. Frederique's Choice bezorgt bloemen in een mooie luxe verpakking en levert je gegarandeerd de beste kwaliteit bloemen.

Via frederiqueschoice.com kun je boeketten laten bezorgen. Deze unieke boeketten zijn samengesteld door Frederique, de bloemen voor het boeket komen rechtstreeks van de kweker en worden in eigen binderij gebonden. Deze boeketten zijn exclusief te bestellen via de website en je krijgt een gratis biologisch afbreekbare vaas bij ieder boeket. Er is elke week een 'Choice of the week' boeket, dit is een royaal gebonden bos bloemen, die elke vrijdag om 17:00 wordt vervangen door een nieuw boeket.

Aan de linkerzijde van de webpagina kun je verfijnen op gelegenheid en kleur. Als je de pagina van een specifiek boeket bezoekt, zal je daar de steellengte, doorsnede en het aantal stelen van het boeket vinden. Tijdens het bestelproces kun je een boodschap toevoegen voor de ontvanger van je boeket. Bestellingen bij Frederique's Choice kunnen worden betaald via iDeal, Visa, Mastercard, American Express en PayPal.

Voor alle leveringen binnen Nederland en België wordt € 7,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht. Bij een bestelling van meer dan € 125 worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Wanneer een bestelling voor 17:00 wordt besteld kan het de volgende bezorgdag worden geleverd. Binnen Nederland levert Frederique's Choice van dinsdag tot en met zaterdag. Het is bij frederiqueschoice.com zelfs mogelijk om tot een jaar vooruit te bestellen.

Naast het bezorgen van boeketten kun je op frederiqueschoice.com ook een abonnement voor boeketten afsluiten. Er zijn momenteel zes varianten abonnementen. Deze abonnementen verschillen in grote van het boeket, het aantal leveringen en de frequentie van levering. De prijs van een abonnement is inclusief bezorgingskosten.

frederiqueschoice.com heeft ook een klein assortiment aan producten voor in de tuin en prachtige lifestyle producten voor binnen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen