Fotoalbumshop kortingscode

Fotoalbumshop kortingscode

Fotoalbumshop kortingscode Fotoalbumshop.nl is opgericht door twee mensen met een passie voor fotoalbums. De oprichters hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, productie en verkoop van fotoalbums. De basisprincipes die Fotoalbumshop.nl hanteert, zijn: eerlijkheid, openheid, snelheid en respect voor klanten en partners. Dit is onder andere te merken aan de ‘niet goed, geld terug’-garantie. Als je niet tevreden bent met het geleverde product kun je binnen 30 dagen terugsturen. Hiervoor neem je contact op met de klantenservice. Ook voor andere vragen kun je hier terecht. Stuur je liever een mail? Dan is dat geen probleem, dat kan via het contactformulier op de website.

Uitgebreid aanbod
Fotoalbumshop heeft een uitgebreid assortiment aan fotoalbums in verschillende dessins en kleuren en voor vele speciale gelegenheden. Zo zijn er mooie trouw- en baby-albums te vinden. Daarnaast vind je ook vele verschillende soorten albums. Wat dacht je van schoefalbums, spiraalalbums en foto-insteekalbums? Sinds kort zijn er ook fotolijsten van Goldbuch in het online aanbod te vinden. Goldbuch is een bekend merk op het gebied van fotoalbums en –lijsten. Dit Duitse merk hecht veel waarde aan luxe en kwaliteit en dat is te zien aan de collectie.

Bestellen bij Fotoalbumshop.nl
Een fotoalbum of fotolijst bestellen bij Fotoalbumshop is eenvoudig. Klik op het gewenste artikel en plaats deze in het winkelwagentje. Heb je al een account, dan kun je inloggen. Heb je nog geen account, dan kun je je gelijk registreren of je kunt ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen zonder account aan te maken. Als je alle benodigde gegevens hebt ingevuld en de betaling succesvol is verlopen, dan is het wachten tot je bestelling thuis wordt afgeleverd. Normaal gesproken gebeurt dit binnen enkele dagen na ontvangst van de betaling. Een bestelling kan betaald worden via iDeal, onder rembours (enkel in Nederland) en via Minitix. Bij een bedrag van boven de €100 wordt je bestelling franco verzonden, bij kleine bestelling bedragen de verzendkosten €5,95. Bestellen bij Fotoalbumshop is veilig en niet voor niets is de webshop lid van Thuiswinkel Waarborg. Wist je trouwens dat Fotoalbumshop.nl zowel aan Nederland als België levert?

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen