Fonteyn kortingscode

Fonteyn kortingscode

Fonteyn kortingscode Fonteyn heeft een ruim assortiment aan artikelen voor het buitenleven. Geschikt voor in de tuin, maar ook voor op een dakterras. Of het nu gaat om gebouwen, accessoires of speciale apparatuur, iedereen kan in de webshop vinden waar hij naar zoekt. Tuinhuizen, blokhutten en veranda’s zijn er in verschillende materialen en vormen te vinden. De tuinmeubelen zijn van strak tot knus, van modern tot stijlvol te verkrijgen. Zwembaden zijn er in allerlei afmetingen en stijlen en buitenkeukens, waaronder ook speciale barbecues voor de buitenkoks in veel variaties. Ook sauna’s voor elke smaak en ruimte zitten in hen assortiment.

Wat bij deze webwinkel bijzonder opvalt, is dat ze dag-deals hebben. Elke dag kun je er artikelen met een ruime korting kopen. Hoeveel er nog is van een soort en voor hoelang nog te verkrijgen voor de speciale prijs is met een lopende klok aangegeven. Op de eerste blik lijkt het een veiling, maar dat is het niet. Wel is het noodzakelijk om bij het laatste stuk erop te letten, dat niet iemand anders je voor is.

Alle artikelen kunnen ook in het echt gezien en beleefd worden. Fonteyn heeft meerdere locaties en plekken waar alles wat ze verkopen opgebouwd en te bezichtigen is. Op deze manier kun je een betere voorstelling krijgen, hoe het artikel in je eigen tuin of huis staat. Ze hebben de grootste showroom van Europa, de "Fonteyn Outdoor Living Mall" in Uddel, welk een oppervlakte heeft van 35.000 vierkante meter. Daarnaast ligt het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp van Europa. Het is eigenlijk een beetje een uitje om alles te bekijken en te beleven. De adviseurs die er ruim aanwezig zijn worden al op de website voorgesteld en zijn vakkundig opgeleid.

Alle artikelen zijn op voorraad te verkrijgen, wat de wachttijden verkort. De service is 6 dagen in de week beschikbaar en ze staan ook telefonisch klaar voor advies bij het kiezen van het meest geschikte artikel voor je. Ze gaan voor kwaliteit en tevreden klanten, die graag terugkeren voor meer aanschaffen. Alles is van een uitstekende kwaliteit wat wind en weer goed kan verdragen. De leveringen van je aankopen worden met zorg uitgevoerd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen