Fightscene kortingscode

Fightscene kortingscode

Fightscene kortingscode Fightscene.nl is de webstore van Estore BV. uit Almere. Deze webwinkel is een must voor elke professionele en recreatieve vechtsporter. Van judo tot het risico volle MMA (Mixed Martial Arts ) en alles wat daar tussen zit, in deze winkel kan je werkelijk alles vinden wat je nodig hebt. Fightscene wil ook een prijsvechter zijn en garandeert dat zij de producten tegen de laagste prijs verkopen. Kom je het ergens anders goedkoper tegen? Neem dan contact met hen op.

In de scene

De sfeer van de 'scene' past goed bij de producten die verkocht worden en de winkel is duidelijk van opzet. Als je de 'scene' binnenkomt, kan je onder in het scherm direct naar de vechtsport van jou keuze gaan door op de betreffende foto te klikken. Je wordt dan direct naar de voor jou interessante producten geleid.
Indien je naar artikelen van een bepaald merk opzoek bent, kan je deze snel vinden door gebruik te maken van het menu boven in je scherm. Beweeg je cursor over de opties en er verschijnen 'dropdown' menu's waar je snel kan kiezen uit de diverse categorie├źn en merken.
Fightscene.nl verkoopt niet enkel kleding voor de diverse vechtsporten, ook voor oefenwapens, sporttassen en voedingssupplementen voor de krachtsport zijn hier te verkrijgen.
De site biedt de klanten ook de mogelijkheid om reviews van de producten te schrijven.

Bestelling en aflevering

Bestellen van de producten gaat snel en eenvoudig, zoals van een moderne webshop verwacht mag worden. Je hoeft geen account aan te maken, maar als je hier nog vaker wilt kopen, dan is dat natuurlijk wel makkelijk. Na het invullen van je gegevens, geef je aan of de bestelling met PostNL/GLS Standaard verstuurd moet worden, of dat je de producten komt afhalen na het maken van een afspraak. Bestellingen boven de 50 euro worden overigens gratis verzonden. Nog even de betaalmethode aangeven, bevestigen en je kan op je pakketje wachten.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen