Fiets-fun kortingscode

Fiets-fun kortingscode

Fiets-fun kortingscode iets-Fun is al ruim 18 actief met het organiseren van fietsvakanties in binnen- en buitenland. Begonnen in Nederland, maar al snel uitgebreid naar andere landen binnen Europa. Momenteel organiseert men ook vakanties in Indonesiƫ en Suriname. Fiets-Fun organiseert combinatie vakanties, zoals bijvoorbeeld fiets en zeilvakanties of fiets en hotel vakanties. Fiets-Fun brengt je naar de mooiste plekjes voor een ontspannende vakantie. Ideaal voor een actieve vakantie met kinderen, maar ook voor ouderen. Kom eens kijken op Fiets-Fun.nl en laat je meenemen door het fietsplezier.

Op bezoek bij Fiets-Fun

De webpagina van Fiets-fun maakt een overzichtelijke en frisse indruk. In het menubalkje boven in het scherm kan je gelijk kiezen wat je wilt zien: gelijk naar alle fietsvakanties, wil je enkel een tent huren of wil je een tent huren om na de fietsvakantie eens lekker uit te rusten? Het is allemaal mogelijk.
Als je wilt weten welke fietsvakanties beschikbaar zijn, kan je via het menu kiezen uit fietsen de wijze waarop je wilt overnachten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit camping, huisjes of hotel. Aan de rechterkant van je scherm vind je de menu's met de reisbeschrijvingen. Bij de beschrijving van een reis staat met fietsjes aangegeven wat het niveau van de deelnemers moet zijn. Een fietsje is geschikt voor iedereen, maar bij het maximale niveau van 10 fietsjes praten we over bergetappes van zo'n 140 km per dag!
Accommodatie, routes en omgeving, het staat allemaal duidelijk omschreven op de pagina van Fiets-Fun.

Het boeken van de reis

Het boeken van een reis gaat vrij gemakkelijk in drie stappen. Het boekingsformulier is duidelijk en makkelijk in te vullen. Hier vul je de gegevens van het hele reisgezelschap in. In stap 2 geef je aan welke extra zaken je nog wilt huren of regelen. Zo kan je bijvoorbeeld een fietskar of kinderstoeltjes huren en je reisverzekering regelen. In stap 3 krijg je een overzicht van je reservatie en als alles ok is, verstuur je de boeking. Fiets-Fun neemt hierna contact met je op en de definitieve prijs wordt je in een bevestiging toegestuurd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen