Fenize kortingscode

Fenize kortingscode

Fenize kortingscode Als je opzoek bent naar een mooi cadeau voor een speciaal iemand of zomaar voor jezelf, dan moet je toch eens bij Fenize.nl komen kijken. Hier vindt je unieke met de hand gemaakte sieraden. Met deze unieke sieraden zal je dus nooit iemand tegenkomen die hetzelfde sieraad draagt. Fenize.nl is sinds 2010 de exclusieve webshop voor de unieke Fenize sieraden en heeft kwaliteit en stijl hoog in het vaandel staan en verkoopt tegen eerlijke prijzen. Het zilver is altijd 925 sterling en in de sieraden zijn 100% echte edelstenen verwerkt.

Bij de juwelier

De webpagina van Fenize maakt een heldere frisse indruk. Via een klein menu wordt je direct naar de webshop geleid. Hier kan je kiezen uit de verschillende typen sieraden, zoals bijvoorbeeld ringen, oorbellen of kettingen. Als een product wordt uitgekozen, krijg je een duidelijke omschrijving van het sieraad en een vermelding van het in het sieraad verwerkte materiaal. Ook kan je direct zien of het product leverbaar is en of het gratis bezorgd wordt.
Indien je gericht naar iets opzoek bent, kan je gebruikmaken van de zoekoptie rechtsboven in het scherm. Als je opzoek bent naar koopjes, kijk dan eens bij de optie 'Sale', hier vind je stijlvolle sieraden tegen een zeer schappelijke prijs.

Bestelling en aflevering

Het vullen van het winkelwagentje gaat eenvoudig en snel bij Fenize, net als de afhandeling van de bestelling. In slechts een scherm worden alle benodigde gegevens ingevuld. Als je wilt kan je een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. Het is echter wel makkelijk als je hier nog eens terug wilt komen of als je bijvoorbeeld van de optie 'Verlanglijstje' gebruik wilt maken. Na het invullen van de gegevens controleer je of alles OK is en plaats je de bestelling. Alle sieraden worden in een luxe cadeauverpakking en voorzien van echtheidscertificaat afgeleverd. Als extraatje wordt er nog een gratis cadeautje bij je bestelling geleverd.

'Expect the most, get the best', zeggen ze bij Fenize.nl! Het is maar dat je het weet.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Fenize
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Fenize

  Met deze kortingscode voor Fenize krijg je tien procent korting op alle sieraden. Alsof dit nog niet genoeg is betaal je ook geen verzendkosten. Zoek ..